Lamasta ei ole tietoakaan, kun uusia hotelleja putkahtaa eri puolille Suomea. Tässä neljä uutuutta.

1 Arctic Light Hotel, Rovaniemi

Lapin ensimmäinen boutique-hotelli avataan Rovaniemen Valtakadulla 2. huhtikuuta. Hotellin houkutin on julkkiskokki Sara La Fountainin suunnittelema luksusaamiainen.

Arctic Light Hotel on saneerattu vuonna 1949 valmistuneeseen, arkkitehti Ferdinand Salokankaan suunnittelemaan arvokiinteistöön. Boutique tarkoittaa sitä, että jokaisessa hotellin 57 huoneesta on oma teemansa.

Rovaniemen keskustan nuoressa rakennuskannassa suojellulla funkistalolla on myös tärkeä kaupunkikuvallinen merkityksensä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

www.arcticlighthotel.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 Hotell Pommern, Maarianhamina

Täysin uudistettu Hotell Pommern avataan Maarianhaminan keskustassa Norragatanilla 2. maaliskuuta. Mittavat muutos- ja lisärakennustyöt ovat kestäneet yli vuoden.

Hotellissa on yhteensä 95 huonetta, mikä tekee Pommernista majoituskapasiteetiltaan Maarianhaminan suurimman. Kahdessa ylimmässä kerroksessa on 31 superior-huonetta, joissa on satsattu tyylikkyyteen.

Hotellin ravintola ja viivibaari Kvarter 5 tarjoilee muun muassa ahvenanmaalaisen Stallhagen-panimon kausioluita. Michael Björklundin suunnittelema nimikkomenu on tarjolla 25.3.–18.4.

www.alandhotels.fi

3 Holiday Inn, Tampere

Kansainvälinen Holiday Inn -ketju jatkaa Tampereella uudessa osoitteessa, kun Holiday Inn Tampere Central Station avataan 1. heinäkuuta Rautatiekadulla. Samalla ketjun Yliopistonkadun hotellin toiminta loppuu.

Hotelliin tulee Pohjoismaiden ensimmäinen Open Lobby, jossa yhdistyvät hotelliaulan ja ravintolan palvelut. Lobbystä tulee yhteinen, muuntuva tila oleiluun, työskentelyyn, syömiseen ja tapaamisiin.

Holiday Inn Tampere Central Stationissa on 180 modernisti sisustettua huonetta, sauna ja kuntosali.

www.finland.holidayinn.com

4 Scandic To Go

Ensi kesänä Scandic-ketju avaa yöpymiskäyttöön konttiin rakennetun Scandic To Go -hotellihuoneen.

Se on 18 neliömetrin kokoinen, tasokkaasti varusteltu hotellihuone. Huoneessa on vuoteet neljälle, televisio, langaton verkko, ilmastointi, kylpyhuone sekä terassi.

Liikkuvan konttihotellin ensimmäinen varattava paikka on Stallörenin puistossa Tammisaaressa meren lähellä. Yöpymisen voi varata juhannuksen aikaan 17.–21. kesäkuuta.

Kesän muuta varattavat sijainnit ja ajankohdat julkistetaan kevään aikana. Scandicin nettisivuilla voi käydä toivomassa huonetta haluamaan paikkaan.

www.scandichotels.fi/togo

Sisältö jatkuu mainoksen alla