Espanjan Madridissa riittää silmänruokaa, Jaakko Selin vinkkaa.
Espanjan Madridissa riittää silmänruokaa, Jaakko Selin vinkkaa.

Lomallakin voi kaivata silmänruokaa. Jaakko Selin esittelee kahdeksan paikkaa, joista löytyvät maailman kauneimmat naiset ja komeimmat miehet.

 1. Espanja

  ”Rakastan espanjattarien tapaa puhua ja selittää sekä huitoa käsillä ja sukia mahtavaa tummaa kiharaa tukkaa.”

 2. Malta

  ”Maltalaiset naiset eivät häpeile kurvejaan ja ovat erittäin tietoisia tasa-arvostaan.  He ovat ihanan persoonallisia tyyppejä, joiden ulkonäössä elävät kaikki tuon saaren menneet kulttuurit.”

 3. Etelä-Korea

  ”Korealaiset naiset ovat hillityn flirttejä.”

 4. Norja

  ”Norjalaiset miehet eivät ymmärrä olevansa isoja ja komeita.”

 5. Indonesia

  ”Indonesialaisten naisten ainutlaatuisen kauneuden huomaa varsinkin, kun he ovat länsimaissa, meidän muiden ympäröiminä.”

 6. Egypti

  ”Nuubialaisten miesten ja naisten ylevät kasvonpiirteet opin tuntemaan Kairon busseissa. He olivat usein köyhistä köyhimpiä ja halveksittuja. Upeat poskipäät ja ilmeikkäät kapeat silmät olivat yhtäkkiä tuttuja Egyptin muinaismuistojen maalauksista ja patsaista.”

 7. Sansibar

  ”Monella mittarilla länsimaalaisten mielestä sopusuhtaisimmat kasvot löytyvät Sansibarin miehiltä ja naisilta. Heidänkin esi-isänsä ja -äitinsä ovat peräisin monelta suunnalta.”

 8. Kurdistan

  ”Kurdimiehet ympäri maailman katsovat silmiin ja pitävät erityistä huolta hiuksistaan, parrastaan ja ihostaan.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Saa vapaasti suuttua”

Matkamies, tyylinikkari Jaakko Selin on vieraillut lähes 90 maassa. Hän kertoo nauttivansa mielellään niin sanotun "optisen lounaan" seuraamalla katukahvilassa paikallisia ohikulkijoita silloin, kun hän matkailee ulkomailla. 

– Naisia ja miehiä, nuoria ja vanhoja. Olemmehan kaikki taideteoksia kuitenkin. Näistä kommenteista saa vapaasti suuttua. Me kaikki katsomme kuitenkin toista ihmistä sadoin eri tavoin.

Jaakko Selin oli ET-lehden verkkovieraana vastaamassa lukijoiden matkailuaiheisiin kysymyksiin. Lue koko keskustelu täällä ja osallistu siihen itsekin.

Vierailija

Ei tuosta suuttua kannata. Tuntuu kuitenkin jotenkin kornilta luokitella eri maiden ihmisiä tuollaisten kriteerien mukaan. Sitä suuremmalla syyllä vielä, jos on paljon matkustellut. Pinnallista.

Mutta nimenomaan pinnastahan tässä oli puhe: ULKOISESTA kauneudesta.

Jos ei sitä saa ylistää, niin ei sitten saisi kehua kaunista maisemaa tai kaunista tauluakaan, jotka näköaistimme rekisteröi.

 

Kyllä italialaiset pesevät espanjalaiset mennen tullen!

Kuka muistaa yhtään legendaarista espanjalaista kaunotarta. Italialaisia taas löytyy pilvin pimein. Kuten vaikka nämä kaksi aikoinaan maailman kauneinta.

 

Sophia Loren:

http://www.independent.co.uk/incoming/article9804827.ece/alternates/w620/v5-sophia-loren.jpg

 

Claudia Cardinale:

http://fan-people.com/wp-content/images-stars/claudia-cardinale/claudia-cardinale_3796_2040671.jpg

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla