
Vinkki! Pudottele katka-ravut sekaan vasta lopuksi, jotta ne eivät sitkisty.
Kaikki ainekset samaan kattilaan, pasta tulille ja reilun vartin päästä syömään. Ateria syntyy lähes ilman tiskiä!
Kesäkurpitsa-katkarapupasta
4 annosta
- 250 g kesäkurpitsaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 250 g Gnocchi-pastaa
- 2 rkl voita
- 1 sitruunan kuori
- 1/2 sitruunan mehu
- 2 valkosipulinkynttä
- 1,5 tl hienoa merisuolaa
- 1 rkl tuoretta tilliä
- 7,5 dl vettä
- 180 g pakastekatkarapuja
Pinnalle
- 2 rkl tuoretta tilliä
- Kuutioi kesäkurpitsa.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Laita ainekset kattilaan raaka-aineluettelon mukaisessa järjestyksessä. Keitä noin 15 minuuttia välillä sekoitellen.
- Siirrä kattila liedeltä, kun pohjalla on vielä hieman vettä. Lisää sulatetut katka-ravut. Anna saostua noin 5 minuuttia välillä sekoitellen.
- Ripottele pinnalle tilliä.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa