Vinkki! Pudottele katka-ravut sekaan vasta lopuksi, jotta ne eivät sitkisty.
Vinkki! Pudottele katka-ravut sekaan vasta lopuksi, jotta ne eivät sitkisty.

Kaikki ainekset samaan kattilaan, pasta tulille ja reilun vartin päästä syömään. Ateria syntyy lähes ilman tiskiä!

Kesäkurpitsa-katkarapupasta

4 annosta

  • 250 g kesäkurpitsaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 250 g Gnocchi-pastaa
  • 2 rkl voita
  • 1 sitruunan kuori
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1,5 tl hienoa merisuolaa
  • 1 rkl tuoretta tilliä
  • 7,5 dl vettä
  • 180 g pakastekatkarapuja

Pinnalle

  • 2 rkl tuoretta tilliä
  1. Kuutioi kesäkurpitsa.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Laita ainekset kattilaan raaka-aineluettelon mukaisessa järjestyksessä. Keitä noin 15 minuuttia välillä sekoitellen.
  4. Siirrä kattila liedeltä, kun pohjalla on vielä hieman vettä. Lisää sulatetut katka-ravut. Anna saostua noin 5 minuuttia välillä sekoitellen.
  5. Ripottele pinnalle tilliä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla