Keilakilpailuja. Kuntosalitreenausta. Kiipeilyä. Keski-ikäiset ja sitä vanhemmat miehet harrastavat liikuntaa monipuolisesti. Tämä selviää pikagallupistamme urheilukeskus Tapanilan Erällä.

Olavi Viljakainen, 74,
kuntosalilla kävijä

Olavi on käynyt Tapanilan Erällä viime syyskuusta lähtien.
– Minä urheilen mieluummin yksin, koska yksin pystyn keskittymään treenaamiseen paremmin. On helppoa saada motivaatiota, kun pitää kuntoa yllä, Olavi kertoo.
Hän kertoo käyvänsä Erällä noin kolme tai neljä kertaa viikossa.

Timo Kivelä, 45,
kuntosalilla kävijä

Timo on harrastanut Tapanilan Erällä suurin piirtein kaksi vuotta. Hän sanoo käyvänsä Erällä pääosin yksin.
– Joskus menen parin kaverin kanssa salille. Käyn täällä neljä kertaa viikossa, koska se on hyödyllistä ja kivaa, kertoo Timo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jouni Mäkelä, 63,
kuntosalilla kävijä

Jouni on käynyt Tapanilan Erällä noin puoli vuotta.
– Käyn Tapanilan Erällä pääosin yksin. Minä saan motivaationi siitä, että vanhemmiten täytyy pitää kuntoa yllä.
Jouni käy Tapanilan Erällä myös keilaamassa kolme kertaa viikossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teppo Vuorinen, 52,
keilaaja

Teppo on käynyt keilaamassa Erällä reilut kaksi vuotta. Hän sanoo pelaavansa porukassa, koska hänen mielestään on kivaa kisailla kavereiden kanssa.
– Minä saan motivaatiota, koska tämä on kivaa ajanvietettä. Käyn keilaamassa kerran viikossa. Yleensä menemme perjantaisin kaveriporukassa pelailemaan. Joskus olemme kaveriporukassa käyneet kokeilemassa kiipeilyä, hän kertoo.

Mikä paikka?

Tapanilan Erän urheilukeskus sijaitsee Helsingissä ja on yksi Suomen monipuolisimmista urheilukeskuksista. Siellä voi harrastaa kymmeniä eri urheilulajeja.

Tämän jutun ovat kirjoittaneet helsinkiläisen Hiidenkiven peruskoulun 8C:n oppilaat, jotka opiskelevat mediapainotteisella luokalla. He harjoittelivat lehtijutun kirjoittamista vapaavalintaisesta aiheesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla