Ruoka- ja kuivakaapista tutut tuotteet tekevät kodin kosmetiikkahyllystä tarpeettoman. Kolme naista kertoo kauneuskikkansa, jotka toimivat ja ennen kaikkea ovat luonnonmukaisia. Onko kalliiden ihmevoiteiden aika ohi?

 1. Hunajaa ja kahvia
  "Käytän hunajaa saunassa kasvonaamion tapaan. Levitän ohuehkon kerroksen kiinteää hunajaa kasvoilleni ja menen mietoihin löylyihin. Saunan jälkeen ihoni on kuulas ja hehkeä.
  Kuorin korppukädet kahvinporoilla. Kostutan käteni lämpimällä vedellä ja hieron kahvinporoja käsiini.
  Sitten huuhtelen käteni ja lopuksi laitan lempikäsivoidettani.”
  Riikka Hollo, kauneustoimittaja
  Lue myös: 6 syytä nauttia hunajaa – laihduttaa ja tappaa bakteereja

 2. Kookosöljyä ja ruokasoodaa
  ”Purskuttelen kylmäpuristettua luomukookosöljyä aamulla heti herättyäni 20 minuuttia ennen hampaiden pesua ja syömistä. Samalla voi tehdä muita aamupuuhia. Sen jälkeen purskutan vielä pari sekuntia veteen sekoitettua ruokasoodaa, joka puhdistaa suun kookoksen irrottamista bakteereista. Tämän jälkeen pesen hampaani.
  Yleensä purskuttelen 3-4 kuukauden jakson ajan, koska minusta keho ansaitsee kerran vuodessa pienen puhdistuksen. Tämä oil pulling on myös tehokas detox eli kehon puhdistus. Huomasin sen ensimmäisenä purskuttelukeväänä kuurin alussa pienenä päänsärkynä ja näppyinä kasvoissa. Näistä pääsi nopeasti yli ja hampaat kirkastuivat viikossa. Eron entiseen huomasi erityisesti keltaisemmissa kulmahampaissa.”
  Outi Hamara, pr-päällikkö
  Mielenkiintoinen artikkeli: Tulehdukset häviävät myös yrttien purskuttelulla

 3. Manteli- ja arganöljyä
  ”Kookos- ja arganöljy ovat suosikkini. Käytän arganöljyä monella tavoin: vartalolla, hiuksille ja meikin poistamiseen. Joskus jätän öljyn yöksi hiuksiin ja pesen ne pois aamulla. Tai sitten lisään sitä vain kuivien hiusten latvoihin poistamaan pörröisyyttä. Myös ripsiin kannattaa käyttää arganöljyä, joka vahvistaa niitä.
  Kynteni olen huomannut voimistuneen sen jälkeen, kuin aloin levittää niille manteliöljyä. Se auttaa myös kynsien halkeilemiseen.”
  Riina Pulkkinen, lehtori
  Tärkeää: Nauti manteleita myös sisäisesti – keho ja mieli kiittävät

Mitä luonnonmukaisia kauneustuotteita sinä käytät? Millaisia vaikutuksia olet huomannut niistä? Kerro vinkkisi ja jutustele aiheesta alla olevassa keskusteluketjussa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Salla

Käytän kasvojeni kuorintaan rypsiöljyä ja kidesokeria. Valkaisen hampaitani kerran viikossa ruokasoodalla. Olen hyvin tyytyväinen tuloksiin, rahaa ei kulu juuri yhtään ja tulokset ovat yhtä hyviä kuin kalliilla tuotteilla, joita käytin vuosikymmeniä. Allergiani vuoksi luonnontuotteet sopivat minulle erinomaisesti. Kokeilkaa, hyvät ihmiset!

vapaa

Minulla tlvisin iho kuivaa.  Tämä on auttanut tilannettani:

Käytän kookkosöljyä "saipuan" tapaan 2-3 kertaa viikossa suihkussa käydessäni hiuksista varpaisiin- siis ihan koko keholle ULKONAISESTI.

Sisältö jatkuu mainoksen alla