Haluatko huuliisi pulleutta, mutta karkaileeko huulipunasi ikävästi? Ota käyttöön ammattilaismeikkaaja Heidi Reposen kolme vinkkiä, ja puna pysyy taatusti kuosissa koko päivän tehden kasvosi käyntikortin loistokkaaksi.

Punaa huulille ja se on siinä. Kirkas huulipuna on meikin tärkein osa, varsinkin jos amorinkaaret ovat jo kadonneet. Punalla saa pulleutta ja piristystä kasvoihin.

Moni kuitenkin tuskailee nopeasti katoavan värin kanssa. Kun ikää tulee lisää ja huulten ympäriltä oleva rasva vähenee, on tämä pieneltä kuulostava pulma erittäin kiusallinen.

Onko peli menetetty kokonaan? Pitääkö punaisista huulista nyt luopua kokonaan, kun väri ei kestä? Ei hätää, meikkaaja Heidi Reponen rauhoittelee. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Heidi laati ET-lehden lukijoille kolme nopeaa keinoa, joilla saat taatusti huulipunan kestämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 1. Levitä huulille ensimmäiseksi huulipunan. Muista laittaa ainetta myös hieman rajojen yli.
  Pohjustusaine pitää huulipunan paikoillaan pidempään, huulipunan väri tulee kauniimmin oikeuksiinsa. Se myös estää huulipunan karkailua huultenympärysihon pieniin ryppyihin.
   
 2. Rajaa huulet huulipunan väriin sointuvalla kynällä. Sen avulla saat korostettua myös huulten mallia sekä tasapainotettua ylä- ja alahuulten eriparisuutta.  Voit häivyttää rajauksen tai värittää koko huulen, jos huulen kunto kestää – silloin huulipuna pysyy paremmin huulilla. Huulia ei kannata rajata liian voimakkaasti yli, ettei niistä tule luonnottomat.
 3. Käytä huulipunan levittämiseen huulipunasivellintä, varsinkin jos käytät tummansävyistä punaa. Näin saat sen tarkemmin paikoilleen ja huulipunaa ei mene liikaa huulille.

  PS: Muista huulten ihon hoito!

  Kosteuta ja kuori huulia myös silloin tällöin. Näin huulet ovat tasaisemmat ja huulipuna levittyy paremmin – eikä paakkuunnu ihon kuiviin kohtiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla