Tervetuloa uuden uutukaisen blogini pariin.

Olen 50 vuoden rajapyykin ylittänyt naisihminen ja asustelen avomieheni Puuhiksen kanssa Helsingissä. Muutimme Espoosta nuoruuteni asuinsijoille kantakaupungin kupeeseen lokakuussa ja alkuihastuksen jälkeenkin jaksamme edelleen intoilla ja innostua uuden kotimme ja sen lähiympäristön mukanaan tuomista ilon aiheista. Epäsäännöllisen säännöllisesti luonamme vierailevat aikuiset lapsemme, minun kaksi tytärtä sekä Puuhiksen kaksi poikaa.

Blogin kirjoittamisen aloitin kolmisen vuotta sitten, jolloin perustin tyyliblogin Style and Jewels, osoitteessa styleandjewels.blogspot.com/. Sinne päivitän pääasiassa asukuvia, jonka lisäksi teen sunnuntaisin viikon huiput –koosteen. Koosteeseen kerään muutamia kivoja ja merkittäviä arkipäivän asioita ja sattumuksia, joista on mukava kertoa muillekin. Tyyliblogin aloittamisen yhteydessä perustin myös lifestyle-blogin. Lifestyle and Meals niminen blogini löytyy osoitteessa lifestyleandmeals.blogspot.com/.

Lifestyle blogini tapaan Arjen autuus tulee sisältämään sepustuksia ruokaan, sisustamiseen, koristeluun, pienimuotoiseen puutarhailuun, tuunailuun ja kaikenlaiseen muuhun kotoiluun liittyen niin kotioloissa kuin maallakin.

Viihtyisiä hetkiä blogini parissa!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen 50+ helsinkiläinen aikuisbloggari Belladonna. Arjen autuus –blogissa kuvailen sanoin ja kuvin niitä pieniä ja miksei suurempiakin asioita ja tilanteita, jotka tuovat elämään iloa, hauskuutta ja onnen hetkiä arkisen aherruksen keskellä. Blogiini mahtuu sitä sun tätä: selostuksia erilaisista tapahtumista, tekemisistä ja elämyksistä, pienimuotoista sisustusta, DIY-juttuja ja tuunailuja sekä intohimoisena korujen tekijänä tietenkin joskus esittelyjä koruistani. Saatan tarjota viinivinkkejä kuukausittaisten viiniklubitapaamisten pohjalta tai kertoa uusista reseptikokeiluistani.

Kodin jälkeen rakkain paikka maailmassa on maatila, jossa vietämme mahdollisimman paljon aikaa keväästä syksyyn. Maalla kokeilen kaupunkielämän vastapainoksi erilaisia kädentaitoja sytykeruusuista betonivaluihin sekä harjoittelen kasvisten ja vihannesten kasvattamista. Myös näistä tekeleistä kerron blogissani.

Minulla on myös tyyliblogi Style and Jewels, johon voit käydä tutustumassa osoitteessa styleandjewels.blogspot.com/.

Tervetuloa viihtymään kanssani!

Sähköposti: belladonnanblogi@hotmail.com

Instagram: @belladonnanblogi

 

Hae blogista