
Kuva: Elvi Rista
Inkivääri maustaa tämän ruuan niin herkullisesti, että tätä voi syödä vielä joulun jälkeenkin.
6 hengelle
1,2 kg possun ulkofileetä
Marinadi
2 rkl juoksevaa hunajaa
3 rkl dijon-sinappia
2 rkl soijaa
2 tl inkiväärijauhetta
1 tl paahdettua paprikajauhetta
2 tl suolaa
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Päälle
tuoretta salviaa
½ dl mantelirouhetta
Sisältö jatkuu mainoksen alla
- Sekoita marinadi, laita se fileen kanssa muovipussiin ja pyörittele. Anna maustua jääkaapissa vähintään 8 tuntia.
- Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen paistamista. Siirrä se pussista uunivuokaan, paina lihamittari fileeseen ja kypsennä 175-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 80 astetta.
- Levitä salvianlehtiä ja mantelirouhe lihan päälle ja nosta se pariksi minuutiksi uuniin. Kääri alumiinifolioon, anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa ohuiksi viipaleiks
Seuraa meitä Facebookissa