
Kuva Sami Repo
Varaa aikaa näiden grilliherkkujen tekemiseen.
4 annosta
2 kg possun ribsejä
Marinadi
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
½ dl rypsiöljyä
½ dl soijaa
2 rkl tomaattipyreetä
4–6 valkosipulinkynttä
2 rkl hienonnettua inkivääriä
1 tl korianterinsiemeniä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
- Esikypsennä ribsejä 150-asteisessa uunissa 1 ½ – 2 tuntia.
- Sekoita marinadi. Yhdistä öljy, soija, tomaattipyree, hienonnetut valkosipulinkynnet ja inkivääri sekä murskatut korianterinsiemenet. Sivele ennen grillausta ribsien pintaan marinadia.
- Grillaa ribsit kuumassa grillissä, noin 10 minuuttia. Leikkaa ribsit annospaloiksi terävällä veitsellä luiden välistä.
Lue myös: Kaukomaiden maistuvimmat reseptit kesägrillaamiseen
Seuraa meitä Facebookissa