Tämän klassisen piirakkaherkun resepti ei vuosien mittaan vanhene. Ota talteen klassisen raparperipiirakan ohje.

6 dl raparperipaloja

1,5 dl tavallista tai fariinisokeria

1 rkl perunajauhoja

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Piirastaikina:

2 munaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 dl sokeria

0,5 dl öljyä

1,5 dl vehnäjauhoja

1,5 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

  • Levitä raparperit voideltuun vuokaan. Ripota sokeri ja perunajauhot päälle. Sekoita hieman. Peitä vuoka foliolla. Hauduta raparpereja 175 asteessa noin 10 minuuttia.
  • Vaahdota munat ja sokeri. Lisää öljy ja jauho-leivinjauheseos. kaada taikina raparperien päälle. Paista edelleen puolisen tuntia.

Resepti on julkaistu alunperin ET lehdessä, numerossa 6/1995

Sisältö jatkuu mainoksen alla