Maistuva risotto sopii syksyn kylmeneviin iltoihin. Kantarellit maustavat sen hienosti.
½ l paloiteltuja tuoreita kantarelleja
1 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
3 dl risottoriisiä
2 dl kuivaa valkoviiniä
7 dl kuumaa kanalientä
rouhittua mustapippuria
1 tl suolaa
1 dl parmesaaniraastetta
3 rkl voita
rosmariinia
- Puhdista ja paloittele sienet. Kumoa ne pannulle ja haihduta kosteus.
- Lisää oliiviöljyä, silputtu sipuli ja riisi. Kuullota pari minuuttia. Lorauta joukkoon viini ja vähitellen kuumaa kanalientä. Lisää rouhittua mustapippuria ja suolaa.
- Kun riisi on kypsynyt ja risotto kosteaa, raasta joukkoon parmesaania. Viimeistele voinokareella ja rosmariinilla. Tarjoa heti.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa