
Perinteinen salaatti maustetaan kermakastikkeella.
4 annosta
4 kananmunaa keitettynä
1 lehtisalaattikerä
1 dl ituja, esimerkiksi Tulinen-silmusalaattia
Kermakastike
1 dl kuohukermaa
1 tl etikkaa
½ rkl sinappia
1 tl sokeria
¼ tl rouhittua valkopippuria
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Keitä kananmunat koviksi 9 minuuttia. Kuori ja halkaise munat. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Leikkaa valkuaiset kuutioiksi ja hienonna keltuaiset kulhossa haarukalla.
- Lisää kermaan etikka ja vatkaa löysäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon keltuaiset, sinappi, sokeri ja pippuri.
- Revi pestyt salaatinlehdet. Lisää joukkoon kastiketta, valkuaiset ja tuoreita ituja.
Vinkki: Kokeile perinteisen salaatin terästeenä tulisia uutuusituja. Rasiallinen silmusalaattia sisältää retiisin, apilan ja sinimailasen versoja. Kevyemmän kastikkeen saat sekoittamalla keltuaiset kerman sijasta kermaviiliin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Muista myös:
Seuraa meitä Facebookissa