Unohda vapun perunasalaatista majoneesi.

4 annosta

1 kg kiinteitä perunoita
1 punasipuli
1 sitruuna
2 tl sitruunan raastettua kuorta
½ dl oliiviöljyä
1 tl sokeria
½ tl suolaa
3 rkl kapriksia
1 rasia (70 g) rucolan versoja ja mangoldia
rouhittua mustapippuria
(suolaa)

  • Keitä perunat kuorineen napakan kypsiksi. Kuori jäähtyneinä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. 
  • Kuori ja halkaise punasipuli. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  • Purista sitruunasta mehu ja yhdistä joukkoon oliiviöljy, sokeri, suola ja hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori.
  • Asettele perunaviipaleet lautaselle tai tarjoiluvadille. Valuta päälle puolet kastikkeesta ja rouhi perunoiden pintaan pippuria ja ripaus suolaa.
  • Huuhtele salaatti ja lisää joukkoon pari ruokalusikallista kastiketta. Asettele salaatti, punasipulit ja kaprikset perunoiden päälle.

    Muista myös sima! Katso uudet reseptit tästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla