Kahdeksan ihanaa suklaareseptiä. Neljä tärkeää faktaa suklaan käsittelyyn. Nyt tekee mieli jo kauppaan ostamaan raaka-aineita!
- Kaakaon määrä värittää suklaata. Vahvimmissa tummissa suklaissa kaakaota on jopa 90 prosenttia. Maitosuklaassa maito korvaa osan kaakaosta.
- Valkosuklaassa kaakaomassaa ei ole lainkaan.
- Kaakaopavun ravintosisältö on vakuuttava. Peräti 10 prosenttia kaakaon painosta on antioksidantteja. Lisäksi kaakaossa on reilusti magnesiumia ja rautaa.
- Perinteisen suklaan valmistuksessa kuumennus tuhoaa hyvät ainekset.
- Raakasuklaata ei kuumenneta yli 46 asteen, joten lempeä menetelmä takaa myös ravintoaineiden säilymisen.
- Sulan suklaan vihollinen on vesihöyry, se tekee suklaasta rakeisen. Kattilan pohjalla suklaa palaa helposti pohjaan. Parhaiten sulatus käy mikrossa tai vesihauteessa.
Raakasuklaat testissä: Yksi ylitse muiden
Katso herkulliset suklaareseptit
- Suklaamousse
- Kardemummainen suklaamoussekakku
- Suklaakakku, suklaamuru ja suklaamuffinit – kaikki samasta taikinasta
- Pähkinäinen suklaakakku
- Suklaa-spelttibrownies
- Maailman paras suklaakakku
- Suklaamuffinit
- Mansikkainen suklaakakku
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa