Nauti juhlapyhistä ilman villahousuja 20–80 asteessa. Joulupuu se on palmukin.

+20 °C – Teneriffa

Pakene kiireitä palmun alle. Kanarian Teneriffa on siisti ja kaunis saari. Siellä on hiekkarantoja, rantabulevardeja, Teide-tulivuori ja vaihtelevaa maastoa patikoimiseen. Joulua juhlitaan komein katuvaloin, ja joulukirkkoon voi mennä helleasussa.

Saareen kannattaa tutustua! Bussilla liikkuu kätevästi. Myös auton vuokraaminen on edullista. Matkatoimistot ja Teneriffan suomalainen seurakunta järjestävät jouluohjelmaa.

Matkat alkaen 800 euroa

Valmismatka Teneriffalle on helpoin vaihtoehto, kahdelle alkaen 1 600 e. Tarkkaile tarjouksia. Pelkät meno-paluulennot alkaen 590 e. Edullisin majoitus kahdelle 45 e/yö.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

+30 °C – Bali

Bali on joulunvihreä läpi vuoden! Saari hehkuu kuin jalokivi Jaavanmeren ja Intian valtameren välissä. Se on hindulainen saareke keskellä islamilaista Indonesiaa. Ruuat ovat vahvasti maustettuja ja ihmiset iloisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Veteen ja vuorille! Surffaa ja snorklaa Balilla. Vedet ovat lämpimiä, kalat värikkäitä. Rantajooga on suosittua, hieronta edullista. Luonto on upea: tulivuoria, sademetsiä, riisipeltoja.Taksikuski päiväksi noin 55 e.

Yllättävän edullinen matkakohde

Kahden viikon valmismatka kahdelle maksaa alkaen 3 900 e. Itse räätälöiden tarjouslento meno-paluu Helsingistä Singaporeen 500 e. Sieltä meno-paluulento Balille 80 e. Hotellit alkaen 20 e.

+80 °C – saunareissu

Kotisaunan saa eksoottiseksi lisäämällä löylyveteen tuoksuöljyä. Myös monet yleiset saunat lämpiävät jouluaattona, Helsingissä Arla ja Kotiharju, Tampereella Rajaportti. Hotelleissakin saunotaan.

Pakoon jouluhössötystä

Esimerkiksi Arlassa saunoo aattona 50–60 miestä, naisia on vähemmän. Kello 12–18 joulusauna on hyvä paikka paeta jouluhössötystä. Jouluaatto on Arlassa vuoden vilkkaimpia päiviä.

Arlan sauna maksaa 12 e, lapset ilmaiseksi. Vihta maksaa 6 e. Talo tarjoaa kahvin tai teen. Helsingin sisäinen bussilippu 3 e, joten jouluinen ohjelmanumero vaikka lapsenlapsen kanssa on edullinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla