
Kuva: Elvi Rista
Ota riisipuuron jämät talteen ja tee herkullinen pannacotta. Tämä on paitsi vaivaton, niin myös edullinen jälkkäri: satsin hinnaksi tulee vain yhdeksän euroa, eli alle 2 euroa / annos.
4-6 annosta
3 liivatelehteä
4 dl kuohukermaa
1 vaniljatanko
¾ dl sokeria
2 dl mantelijuomassa keitettyä riisipuuroa (maitoon keitettykin käy)
Lisäksi
2 persimonia
½ limetin mehu
2 dl mustikoita
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Liota liivatelehtiä 5 minuuttia kylmässä vedessä. Kuumenna kerma kattilassa. Halkaise vaniljatanko ja rapsuta siemenet kermaan. Lisää sokeri ja hauduta 10 minuuttia.
- Purista vesi liivatelehdistä ja liuota ne kuuman kerman joukkoon. Yhdistä seos riisipuuroon.
- Jaa hyytelö annosmaljoihin tai suurempaan tarjoilukulhoon hyytymään. Peitä kulhot tuorekelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
- Pese persimonit ja poista kannat. Lohko hedelmät ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Purista soseen joukkoon limetin mehu.
- Tarjoa kastike ja mustikat pannacotan lisäkkeenä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa