
Hauskasti glögiltä maistuva suklaamousse on helppo vaihtoehto joulun jälkiruoaksi. Granaattiomenan siemenet tuovat annokseen raikkautta.
Suklaa-glögimousse
2 annosta
100 g talous- tai tummaa suklaata
2 dl kuohukermaa
2 rkl glögiä
Lisäksi
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
1 dl granaattiomenan siemeniä
1 viikuna
2 kumkvattia
Sisältö jatkuu mainoksen alla
- Kiehauta kerma pienessä kattilassa. Palastele joukkoon suklaa. Sekoita tasaiseksi ja jäähdytä. Peitä kattila kannella ja nosta jääkaappiin tekeytymään kahdeksi tunniksi.
- Vaahdota mousse sähkövatkaimella ja lisää samalla joukkoon glögi.
- Annostele mousse lasimaljoihin. Koristele annokset makusi mukaan granaattiomenan siemenillä, lohkotuilla viikunoilla ja kumkvateilla.
Seuraa meitä Facebookissa