2211255

Katso videolta Jenni Kokanderin terveiset: hän lupaa ärjyn Putous-kauden. Munamieskin nähdään taas suosikkiohjelmassa.

Munamiehenä tunnettu Riku Nieminen palaa Putoukseen. Paluutaan Nieminen perusteli MTV:n lehdistötilaisuudessa rahapulalla.

– Minulla on putkiremppa. Ja koska Akulla (Hirviniemi) on vene, minäkin haluan, Nieminen nauratti.

Uuden Putouksen näyttelijäkaarti koostuu Niemisen lisäksi kuudesta viimevuotisesta kasvosta: ruudussa sekoilevat Joonas Nordman, Ville Tiihonen, Essi Hellén, Jenni Kokander, Mari Perankoski ja Kari Ketonen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Svetlana-sketsihahmollaan ihastuttanut Jenni Kokander kannustaa ET-lehden lukijoita katsomaan Putousta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Se on hyvä ja siitä saa energiaa!

Hän kertoo saaneensa Svetlana-hahmostaan paljon hyvää palautetta erityisesti vanhemmilta naisilta.

– Se saattaa johtua siitä, että Svetlana on elämää nähnyt, viisas ja maanläheinen persoona. Vanhemmat naiset ovat ottaneet hänet omakseen ja kenties ajatelleet, että minäkin voin olla vähän hersyvämpi, rohkeampi ja ehkä vähän tuhmakin, Kokander sanoo.

Näyttelijä on saanut hyvää palautetta myös Kuka kutsui Kokanderin -ohjelmasta. Kerrankin yöllä pipopäinen mies lähestyi häntä taksijonossa ja kertoi olevansa vanhainkodissa töissä.

– Siellä oli pahasti dementoitunut nainen, joka kuulemma rakastaa minua. Kun ruokalassa oli tullut palohälytys, nainen oli todennut, että ei hätää, Kokander pelastaa, Jenni kertoo iloisena.

"Dementoitunut nainen
oli todennut, että ei hätää,
Kokander pelastaa."

Joonaksen nivuset tiukilla

Kokander ei saa vielä paljastaa uuden kauden sketsihahmoaan. Sen verran hän lupaa, että hahmo on aina ajankohtainen.

Putouksen lehdistötilaisuudessa tehtiin muitakin lupauksia. Näyttelijät lupasivat ruutuun alastomuutta, rikollisuutta ja tiukkaa poliittista satiiria. Ville Tiihonen lupasi olla pukeutumatta eläinasuihin.

– Olen nähnyt, mitä se on tehnyt Joonaksen nivusille, Ville sanoi viitaten viimevuotiseen voittajaan eli Nordmanin Liitto-orava-hahmoon.

Uusi Putous-kausi alkaa 24. lokakuuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla