Libanonilainen tabbouleh-salaatti sopii grilliruokien lisäkkeeksi.

2 nippua persiljaa
½ nippua tuoretta tai 2 tl kuivattua minttua
5 keskikokoista tomaattia
1 iso sipuli
2 sitruunaa
3 rkl bulguria
½ tl suolaa
¹⁄³ tl rouhittua mustapippuria
6 rkl oliiviöljyä

  1. Silppua persilja ja minttu aivan hienoksi. Pilko tomaatit pieniksi paloiksi ja lisää yrttien sekaan.
  2. Hienonna sipuli ja lisää joukkoon.
  3. Purista joukkoon sitruunoiden mehu.
  4. Huuhdo bulgur vedessä pienessä astiassa. Purista siitä käsin vesi ja lisää bulgur salaatin joukkoon.
  5. Lisää suola, mustapippuri ja öljy. Sekoita.

Ohje: Maggie Lindholm, libanonilainen ravintoloitsija ja kokki.

Muista myös:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue lisää herkullisia reseptejä täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla