Kaktusta iholle? Ei ihan heti tulisi mieleen, vaikka etenkin ikääntyneelle kaktus tarjoaa yllättävää helpotusta.

Öljyt ovat suosittuja kosmetiikassa, se tiedetään muun muassa luonnonkosmetiikkaa myyvässä ekotavaratalo Ruohonjuuressa. Ensin tulivat ihoa pehmittävät arganöljyt, nyt suurta suosiota nauttii eksoottinen kaktusviikunaöljy.

Mutta mitä ihmeellistä on kaktusviikunaöljyssä?

– Öljyllä on vahva, ihoa hoitava vaikutus. Siinä on runsaasti antioksidantteja ja E-vitamiinia ja se tasoittaa juonteita ja arpia jopa melko lyhyessä ajassa, kertoo Johanna Koskinen Ruohonjuuresta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Öljyä saa puhtaana luonnonöljynä, mutta yleensä sitä sekoitetaan muihin öljyihin. Puhdas luonnonöljy on todellisen puserruksen tulos: 800 kilosta kaktusviikunoita puristuu vain litra öljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla