Erityistason seksuaaliterapeutti Sari Mäki tietää, miten sinkulla tärppää seuranhaussa. Kokosimme vinkkejä seuran etsintään, sekä uuden treffailun ja seurustelun aloittamiseen. Vielä ehtii, vielä ehtii!

  1. Opettele nauttimaan omasta kehostasi. Sinulla on hyvä tilaisuus hemmotella itseäsi. Hemmottele niin mieltä kuin kehoakin. Elämään kuluu pieniä nautintoja: hyvä ruoka, hyvä kirja vaahtokylvyssä, varaa aika hierojalle, mene parturin/kampaajalle ja vaihda tyylisi, osta ihania vartalotuotteita, laita vaatekaappi uuteen uskoon ja nauti seksuaalisuudestasi itsetyydytyksen avulla.
  2. Älä jää kotiin odottamaan ovikellon soittoa. Hakeudu paikkoihin, joissa voit kohdata muita ihmisiä. Aloita uusi harrastus, jossa käy niin miehiä kuin naisiakin, lähde ulos hyvän ystäväsi kanssa ja osallistu erilaisin tapahtumiin. Tee sellaisia asioita, joita et ole tottunut tekemään, eli etsi elämään uutta sisältöä ja uudenlaisia ihmisiä.
  3. Hymyile ja rohkaistu keskusteluun. Uusia tuttavuuksia voit kohdata missä vain. Jos aloitettu keskustelu sujuu hyvin, kysy voidaanko sitä jatkaa läheisessä kahviossa. Ole rohkea! Pahin mitä voi tapahtua on se, että saat pakit. Jos näin käy, niin hymyile seuraavalle, ja aloita tutustuminen uudelleen.
  4. Harjoita ja harjoittele läheisyyttä, vaikka menemällä tanssimaan. Älä jää odottamaan, että sinua haetaan tanssiin, vaan ole rohkea ja hae muita. Paikalla voi olla myös mukavaa seuraa, jonka haluat kenties tavata uudelleenkin. Tanssi on hyvä keino olla lähellä toista ihmistä.
  5. Nettideittailu on tätä päivää. Joskus keskustelun aloittaminen voi olla helpompaa netissä. Muista kuitenkin olla rehellinen niin itsestä kuin toiveistasikin. Netissä voit osallistua vain keskusteluun, tai sitten voit tehdä seuranhaku ilmoituksen.
  6. Flirttaile rohkeasti. Hyvä flirtti saa kummallekin osapuolelle aikaan hyvän mielen, kertoo toiselle, että olet hänestä kiinnostunut ja se voi olla merkki, että haluat muutakin kuin ystävyyttä. Flirttiin kuuluvat viipyvä katse, silmän isku sopivassa tilanteessa, kauniit sanat, tilanteeseen sopiva koskettaminen. Kesä on flirttailun aikaa, sitä voi tehdä missä vain.
  7. Sovi treffit. Näytä kiinnostuksesi treffeillä. Huomioi seurasi, ole kiinnostunut hänen elämästä, kerro jotain itsestäsi, kuuntele mitä sinulle kerrotaan ja ehdota rohkeasti uutta tapaamista.
  8. Kiitä hyvistä treffeistä tekstiviestillä, kukilla, lyhyellä puhelulla. Näytä, että seura oli kiinnostavaa ja olet kiinnostunut treffikumppanistasi. Osoita pienellä teolla, että treffit jäivät mieleesi ja ajattelet häntä.
  9. Etene omassa tahdissasi, älä vaadi itseltäsi enempää kuin mihin olet valmis. Älä myöskään kuuntele liikaa muiden neuvoja, sillä tämä on sinun elämäsi, jossa sinä itse teet päätökset.
  10. Tapailusta seurusteluun? Ihastusta ilmassa? Kerro ihastuksesta! Rohkaistu puhumaan asioista alusta asti. Kerro mitä toivot jatkolta ja suhteelta. Aseta tavoitteeksi suhde, jossa alusta asti kerrotaan omista toiveista ja tarpeista, kuuntele myös kumppanisi toiveet. Näin voitte saavuttaa suhteelta sitä mitä haluatte.

Asiantuntija: Erityistason seksuaaliterapeutti Sari Mäki RFSU.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla