Rintaliivien muotoonprässätyt kupit ja push up -efekti kau­nistavat profiilin.
Rintaliivien muotoonprässätyt kupit ja push up -efekti kau­nistavat profiilin.

Haluatko ryhtiä poveen ja peppuun? Vai löytää tiimalasivyötärön ja piilottaa jenkka­kahvat? Ota avuksi vartaloa muokkaavat alusvaatteet.

1. Sutjakkana juhliin

Muokkaava alusmekko tekee terää tiukan tai laskeutuvan juhlamekon alla. Rinnan kohdalta avonaiseen mekkoon voi yhdistää  haluamansa rintaliivit, mikä tuo valinnanvaraa mallin ja kuppikoon suhteen. Valmis rintaliiviosuus ei aina istu, vaikka kuppikoko olisi oikea.

Lue myös: Ylen juontaja pienennytti rintansa – "ne hävettivät minua"
 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Vyötäröihme

Liiveihin asti ylettyvät housut tekevät ihmeitä vyötärölinjalle. Housujen pitää olla napakat ja nousta niin korkealle, että rintaliivit voi pukea niiden päälle. Housuissa on ylhäällä silikoni­nauha, joka pitää ne tiukemmin ihossa kiinni. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

9 kysymystä ja vastausta: Miten saan kesäturvotuksen kuriin?

3. Kiristelemättä

Hyvät reisiä muotoilevat housut tunnistaa siitä,  ettei niiden lahkeissa ole kiristystä.

4. Hyvät pehmusteet

Helpotusta raskasrintaiselle: olkaimen alle laitettavat tyynyt jakavat rintojen painoa niin, etteivät olkamet paina ihoa.

5. Simsalabim-uuma

Haluatko taikoa yhden koon pois vyötärön kohdalta? Hanki luullinen korsetti. Samalla saat ballerinaryhdin, sillä korsetti ei päästä ryhtiäsi lysähtämään.

6. Bleiserin pariksi

Muotoilevan topin voi pukea bleiserin alle vaikka sellaisenaan. Se toimii mainiosti myös neuleen ja trikoopaidan alla.

7. Kuten haluat

Toppi sopii yläosaa muokkaavista tuotteista parhaiten useimmille eri vartaloille. Se litistää mainiosti vatsan ja jenkkakahvat. Avonainen etuosa taas antaa mahdollisuuden valita itse rintaliivien mallin ja koon.


 

Kuvien alusvaatteet ovat keväältä 2015 näistä liikkeistä: Change, Funky Lady, KappAhl, Lindex, Sokos, Stockmann, Wiipurin Erikoiskorsettiliike. Asiantuntijana Elise Mattero-Kari, Sokos Helsinki. Kuvissa mallina Tuija, Azzurro Models.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla