Kaakaolatte sopii vaikka jälkiruuaksi tai iltapäivän kahvipöytään makeaksi herkuksi.
4 annosta
6 dl maitoa
1 tl kardemummaa
½ tl inkiväärijauhetta
2 rkl tummaa siirappia
2 rkl kaakaojauhetta
50 g raastettua suklaata
kermavaahtoa
- Mittaa maito pinnoitettuun kattilaan. Lisää joukkoon mausteet ja siirappi.
- Lämmitä maito pikkuhiljaa höyryävän kuumaksi. Varo, ettei se pala pohjaan. Lisää laadukas kaakaojauhe ja raastettua suklaata.
- Kokeile tehdä sama myös valkosuklaaseen; valkosuklaalatten reseptin löydät tästä.
Raakasuklaat ET-lehden testissä: Yksi ylitse muiden
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa