
Kuva Sami Repo
Nämä jättikatkaravut maistuvat jokaiselle.
2 annosta
1 ps (500 g) jättikatkarapuja
Marinadi
2 rkl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
1 tl timjamia
½ tl chilijauhetta
1 tl sokeria
1 tl suolaa
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Lue myös: Kaukomaiden maistuvimmat vinkit kesägrillaamiseen
- Sulata ja valuta pakasteravut.
- Sekoita marinadi ja lisää rapujen joukkoon. Anna rapujen marinoitua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia.
- Varrasta ravut grillivartaisiin. Paahda kuumassa grillissä kypsäksi kummaltakin puolelta muutaman minuutin ajan.
Vinkki! Kastikkeeksi sopii chilikastikkeella ryyditetty majoneesi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valmista herkulliset kurkkukierteet – video opastaa
Seuraa meitä Facebookissa