Mustatorvisienistä syntyy maukas keitto, joka saa täyteläisyyttä tuorejuustosta.
Mustatorvisienikeitto
1–2 hengelle
1 pieni sipuli
½ l mustatorvisieniä
½ rkl voita
½ rkl vehnäjauhoja
3 dl omenamehua
2 dl vettä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
½ kasvisliemikuutio
½ tl mustapippuria myllystä
½ tl suolaa
(tuoretta timjamia)
- Kuori ja silppua sipuli. Perkaa tuoreet sienet ja pilko isokokoiset pienemmiksi paloiksi.
- Sulata voinokare kattilassa. Lisää joukkoon sipuli sekä 4 dl sieniä ja jauhot. Sekoittele pari minuuttia.
- Lisää joukkoon omenamehu, vesi, tuorejuusto, liemikuutio pippuri ja suola.
- Hauduta keittoa 20 minuuttia. Soseuta keitto lopuksi.
- Paista loput sienistä keiton päälle. Silppua pinnalle timjamia.
Vinkki! Voit tehdä sienikeiton myös suppilovahveroista.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa