
Libanonilainen tabbouleh-salaatti sopii grilliruokien lisäkkeeksi.
2 nippua persiljaa
½ nippua tuoretta tai 2 tl kuivattua minttua
5 keskikokoista tomaattia
1 iso sipuli
2 sitruunaa
3 rkl bulguria
½ tl suolaa
¹⁄³ tl rouhittua mustapippuria
6 rkl oliiviöljyä
- Silppua persilja ja minttu aivan hienoksi. Pilko tomaatit pieniksi paloiksi ja lisää yrttien sekaan.
- Hienonna sipuli ja lisää joukkoon.
- Purista joukkoon sitruunoiden mehu.
- Huuhdo bulgur vedessä pienessä astiassa. Purista siitä käsin vesi ja lisää bulgur salaatin joukkoon.
- Lisää suola, mustapippuri ja öljy. Sekoita.
Ohje: Maggie Lindholm, libanonilainen ravintoloitsija ja kokki.
Muista myös:
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lue lisää herkullisia reseptejä täällä.
Seuraa meitä Facebookissa