
Helli aivojasi ja muistiasi jokaisella ruokailukerralla. Valitse lautaselle herkullisia ruokia, joissa on runsaasti kuituja, pehmeitä rasvoja ja flavonoideja.
- Aamiaisella suosi hitaita hiilihydraatteja. Unohda vaalea leipä ja pulla. Lusikoi kulhoon täysjyvämysliä ja pähkinöitä sekä proteiinipitoista luonnonjogurttia. Hiilihydraatit takaavat, ettei nälkä yllätä ennen lounasta.
- Lounaaksi kannattaa valita proteiinia, joka ruokkii aivoja ja pitää sokeritasapainon tasaisena pitkälle iltapäivään. Valitse kalaa, vähärasvaista lihaa, palkokasveja, linssejä tai tofua. Lohikeitto ja ruisleipä ovat oivallinen valinta.
- Kahvin kanssa voi nauttia pienen herkun. Tummassa 70 % suklaassa ja mustikoissa on runsaasti flavonoideja. Suklaa-spelttibrownissa on tumman suklaan lisäksi kourallinen pähkinöitä ja mustikoita. Leikkaa pieni pala, se riittää tainnuttamaan makean himon.
- Päivälliseksi syö runsaasti kivennäisaineita ja pehmeitä rasvoja. Täysjyväriisi ja kasvikset takaavat kivennäisaineiden saannin. Täyteläinen avokado voitelee ajatuksesi luistaviksi.
+ Juo tarpeeksi vettä. Riittävä nesteytys pitää ajatukset kirkkaina. Hauduta silloin tällöin pannullinen vihreää teetä, kupillisesta saa myös flavonoideja.
Aivoruokaa x 4 reseptiä
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa