Tämä herkku kannattaa rakentaa suoraan annoksen kokoiseen uunivuokaan. Tai halutessasi voit hauduttaa sen meheväksi myös kattilassa kannen alla.

1–2 annosta

1 pieni sipuli
1–2 chorizomakkaraa
250 g munakoisoa
2 tl öljyä
½ tl paprikajauhetta
½ paprika
5 kirsikkatomaattia
½ prk (200 g) tomaattimurskaa
½ dl vettä
¼ tl rouhittua mustapippuria
½ tl suolaa

Lisäksi
nokare turkkilaista jogurttia

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
  •  Kuori ja lohko sipuli. Paloittele makkarat ja munakoiso reiluiksi paloiksi.
  • Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää pannulle öljy, paprikajauhe ja sipulit. Kuullota sipuleita kuumalla pannulla minuutin ajan. Nakkaa mukaan makkarat ja munakoisot. Jatka paistamista pari minuuttia.
  • Lisää lohkottu paprika, tomaatit, tomaattimurska ja vesi. Rouhi joukkoon mustapippuria ja lisää suola. Kumoa ainekset pieneen uunivuokaan tai uuninkestävälle keittolautaselle.
  • Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Sekoita ja lisää tarvittaessa nestettä. Tarjoa turkkilaisen jogurtin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla