
Kuva Sami Repo
Kotona tehty BBQ-kastike voittaa mennen tullen valmiit lisukkeet ja viimeistelee täyteläisesti grilliherkun.
Annos ½ litraa
2 rkl öljyä
6 valkosipulinkynttä
1 tl paprikajauhetta
5 dl paseerattua tomaattia
1 rkl tummaa siirappia
3 rkl punaviinietikkaa
1 rkl worcestershirekastiketta
1 rkl hienonnettua inkivääriä
½ tl chilihiutaleita
1 tl suolaa
- Kuullota hienonnettu valkosipuli öljyssä kattilassa. Ripottele joukkoon paprikajauhe. Pyöritä seosta minuutin ajan miedolla lämmöllä, varo ettei se pala. Lisää loput aineet ja hauduta kastiketta puolisen tuntia.
- Pullota kastike puhtaaseen pulloon.
Vinkki! Kastike säilyy jääkaapissa 2–3 viikkoa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Lue myös: Kaukomaiden maistuvimmat reseptit kesägrillaamiseen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa