
Kuva Sami Repo
Tämä mango-mansikkasalsa vie kielen mennessään ja sopii vaikka rapuvartaiden kyytipojaksi.
2–4 annosta
1 kypsä mango
8 retiisiä
10 mansikkaa
1 rkl valkoviinietikkaa tai
2 rkl limetin mehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 dl rucolanversoja
Lue myös: Kaukomaiden maistuvimmat vinkit kesägrillaamiseen
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Halkaise mango, poista kivi. Kuori ja kuutioi liha. Pese ja viipaloi retiisit, lohko mansikat. Yhdistä ainekset.
- Sekoita viinietikka ja hunaja, lorauta salaattiin.
- Lisää rucolanversot joukkoon juuri ennen tarjoilua. Salsa on hyvää rapuvartaiden kanssa.
Valmista herkulliset kurkkukierteet – video opastaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa