
Kuva: Sami Repo
Endiiviveneet maistuvat kesän grilliruokaa odotellessa tai omana herkkunaan vaikkapa iltapalaksi.
10–12 kpl
endiiviä tai romainesalaattia
Täyte
300 g loimulohta
1 dl turkkilaista jogurttia tai kermaviiliä
3 rkl kapriksia
1 dl silputtua persiljaa tai ruohosipulia
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Hienonna lohi ja sekoita joukkoon jogurtti tai kermaviili. Lisää tahnaan kaprikset ja puolet silputuista yrteistä.
- Irrota salaatinlehdet. Leikkaa isot lehdet pienimmiksi, jos käytät romainesalaattia.
- Lusikoi lehtien päälle lohitahnaa ja koristeeksi silputtuja yrttejä.
Lue myös: Kaukomaiden maistuvimmat reseptit kesägrillaamiseen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa