Kirjoitukset avainsanalla Kevätväsymys

Viimeksi kuluneiden viikkojen aikaan olen potenut jotain, saamattomuutta, hienoista alakuloa, väsymystä ja vaikka minkälaista vetämättömyyttä. Yleensä olen positiivinen, menevä vipottaja, jolle uusi, "eläkeläisen kiireinen elämä" on ollut luontaista. Mutta nyt tuntuu että mitä enemmän on auringonvaloa, sitä vähemmän on energiaa. Ihan omana diagnoosinani taudille on kevätväsymys.

Odottelen tämän tilan menevän ihan itsekseen ohi, nukun kun nukuttaa ja teen jos huvittaa. Nyt on huvittanut tuhota keränloppuja ja täydentää niillä typötyhjäksi mennyttä varasukkakassiani. Yhden hypistelymuhvin tein telkkarinkatsomistyönä.

Ihana pieni tilaustyökin tuli, kaulaliina nallelle. Nalle menee lahjaksi kirjanjulkistamistilaisuuteen, joten kaulaliina  kokeiluvaiheessa keskeneräisenä oman nallukkani kaulassa.  Voin myös julkaista kuvan liiskaantuneesta rotasta, joka lähtee lahjaksi kaverilleni joka pitää kirjallisuusblogia. Rotan ohje löytyy täältä: http://www.supergurumi.com/amigurumi-crochet-rat-bookmark. Se ei ole minun suunnittelemani.

Sukkia syntyi aika kasa, niitten tekemiseen kyllästyneenä kaivoin vanhat Vironvillat kaapistani ja neuloin Revontuli-huivin. Huiville ei vielä osoitetta, mutta niin kivaa sen neulominen oli, että luulen tyttärien ja miniöiden saavan joululahjaksi pehmeän paketin.

Vaikka tässä nyt olen saamatonta oloani valitellut, näyttää siltä että sentään kädet ovat toimineet.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen mukavassa eläkeiässä, vielä jaksan olla monessa mukana, teen vapaaehtoistyötä palvelutalossa, teen käsitöitä ja askartelen, liikun luonnossa, sienestän ja marjastan. Herkkusuukin olen, joten teen ruokaa ja leivon mielelläni. Olen sosiaalinen, mutta viihdyn myös yksin. Asumme mieheni kanssa kahdestaan, mutta tapaamme kolmea lastamme ja kahta lapsenlastamme usein.