Kirjoitukset avainsanalla palvelut

Ei tästä tule hittoakaan! Minun olisi pitänyt saada kiireellisesti selvitettyä eräs jätteisiin liittyvä ongelma. Arvatkaa onnistuiko?

Yritin aamulla soittaa HSY:n eli Sortti-asemien neuvontaan. No sattumoisin he vastaavatkin tänään puheluihin klo 13 jälkeen, kun normaaliaika on klo 8.30-15.30. Sitten yritin soittaa isännöitsijälle, joka ei vastannut omaan numeroonsa. Isännöitsijätoimiston puhelinvastaaja ilmoitti puhelinajan alkavan klo 10.

Mikä hitto ihmisiä vaivaa? Tiuskaisin asiasta kanssani asuvalle naishenkilölle, joka muina naisina totesi työtätekevien tarvitsevan lepoa. Eivät nämä muuten jaksa palvella ihmisiä näiden tarpeissa. Ja minä poloinen kun luulin, että virka-aikana ollaan töissä eikä jossain lepäilemässä.

Olen tainnut vieraantua työelämästä eläkevuosieni kuluessa. On tainneet työtavat ja -ajat muuttua. Miten sitä voikaan tippua elämän kelkasta? En taida alkaa millekään. Tai lähtisinköhän töihin lepäämään, kun en jaksa enää tätä eläkeläisen kiireistä arkea?

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Eläkemiehen näkemyksiä, kokemuksia, mielipiteitä ja jupinoita isolta kirkonkylältä ja muilta maailman turuilta. Toisinaan joku asia rassaa mieltä ja siitä pitää päästä purkautumaan. Toisinaan taas pitää päästä kertomaan omista kokemuksista. Jos joku odottaa tiukkapipoista vuodatusta, saa kyllä pettyä pahemman kerran. Mutta on täällä asiallistakin tekstiä - joskus! Ja aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ja joskus ylikin.