Kävin Helsingin Kisahallilla ottamassa tai pikemminkin saamassa influenssarokotuksen. Paikalla oli varmaan toistasataa ihmistä odottamassa vuoroaan ja väkeä tuli ja meni. Toiminta oli perin tehokasta. Numerolappujen perusteella kutsuttiin aina 20 rokotettavaa kerrallaan hallin toiseen kerrokseen. Paikalla oli vastaava määrä rokottajia. Liukuhihnatekniikka toimi mainiosti. Itse pääsin prosessin läpi alle 20 minuutin eli ulko-ovelta ulko-ovelle.

Pari tuttavaani oli saanut rokotuksensa jo viime viikolla. Heille se oli aiheuttanut sitkeän kurkkukivun, johon ei tuntunut auttavan mikään. Kuumetta ei rokotus ollut heille nostanut. Nyt kipu jo lienee helpottamassa. Itselläni ei ole ilmennyt mitään uusia vaivoja kuluneen vajaan vuorokauden kuluessa. Jäljellä ovat samat entiset kivut, säryt, laiskuus ja jatkuva väsymys. Ne eivät enää jaksa yllättää ketään.

Odotukset kohdistuvatkin nyt tuleviin influenssaviruksiin. Mitä kirjaimia niillä esiintyy ja osuuko rokotussuoja niitä torjumaan. Parin edellisen vuoden rokotusten kirjaimet osuivat harhaan. Nyt aion jo etukäteen uskoa rokotusammattilaisten ennustustaitoon. En aio sairastaa tulevana talvena mitään flunssia enkä influenssia. Ehkä?

Käykää rokotuksilla, jos niitä on tarjolla lähialueilla! Älkää suostuko pöpöjen kohteeksi! Ja ennenkaikkea pitäkää huolta kunnostanne jumppaamalla, lenkkeilemällä ja harrastamalla!

Syksy on saapunut kaupunkiin. Kunhan ei muuttuisi kovin pian talveksi!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Eläkemiehen näkemyksiä, kokemuksia, mielipiteitä ja jupinoita isolta kirkonkylältä ja muilta maailman turuilta. Toisinaan joku asia rassaa mieltä ja siitä pitää päästä purkautumaan. Toisinaan taas pitää päästä kertomaan omista kokemuksista. Jos joku odottaa tiukkapipoista vuodatusta, saa kyllä pettyä pahemman kerran. Mutta on täällä asiallistakin tekstiä - joskus! Ja aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ja joskus ylikin.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla