Kirjoitukset avainsanalla blogi

Tästä ensimmäisestä postauksesta alkaa vuodatukseni, jota tulee vaihtelevalla rytmillä. Joskus kynä kulkee ja joskus taas ei irtoa juttua millään. Johtuneeko tuo jälkimmäinen tilanne pohjois-pohjalaisesta taustastani? Sitä ei meikäläisetkään ole mitään yltiöpäisiä riehujia, enemmän homma kulkee rauhallisen ujosti.

Puuhailen tätä eläkemiehen taipalettani Enter ry:n vapaaehtoistyössä tietotekniikan vertaisopastajana isolla kirkolla eli pääkaupungissa. Muu aika menee liikuntaa väistellessä ja kirjoitellessa milloin mitäkin. Vanhus Stadissa-blogia olen kirjoitellut jo useita vuosia ja sinne on kertynyt postauksia reilusti yli 500 kpl. Eräästä Kiinan matkastani kirjoitin blogiin Vanhus Reissussa. Kesäkuussa sain ulos kirjapainosta kirjani "No jopas sattui! - Hupinovelleja". Kirjan julkaisin omakustanteena eli maksoin viulut aivan itse. Se tuli sekä paperikirjana että e-kirjana. 

Muihin harrastuksiini kuuluu ihran väistely. Siinä en ole vielä liki 70 vuoden aikana oikein onnistunut. Se vaan löytää minut aina. Yritän välillä ajella sitä pakoon milloin omalla polkupyörälläni milloin Alepa-pyörällä. Ei vaan onnistu mitenkään! Vyötärölinja senkun paisuu päiväpäivältä. Tai no ei aivan aina! Olen muutaman kerran onnistunut laiduttamaan jopa useita satoja grammoja. Olen asennoitunut epäonnistumisiin siten, että eipähän merituuli pahasti heiluttele, kun on vanhuksella vankka varsi!

Toivottavasti maltatte lukea joskus jorinoitani ja jopa nauttia niistä! No ei ole pakko nauttia, mutta jos jokin kohta mielessä liikahtaa, niin onhan sekin jotain nykyarjessa! Nauttikaa lämpimän kesän viimeisistä viikoista!

 


 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Eläkemiehen näkemyksiä, kokemuksia, mielipiteitä ja jupinoita isolta kirkonkylältä ja muilta maailman turuilta. Toisinaan joku asia rassaa mieltä ja siitä pitää päästä purkautumaan. Toisinaan taas pitää päästä kertomaan omista kokemuksista. Jos joku odottaa tiukkapipoista vuodatusta, saa kyllä pettyä pahemman kerran. Mutta on täällä asiallistakin tekstiä - joskus! Ja aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ja joskus ylikin.