Täällä ollaan taas, en muista monettako kertaa. Joskus 80-luvulla muistan istuneeni Silom Roadilla, Narain baarissa ja katsonut kun norsut palailivat töistään pitkin katua. Tänään ei niin tapahdu, vaikka kaupungin ilma onkin parantunut mm.kaasuautojen ja Sky  Trainin ansiosta, silti vilkas liikenne ja sivilisaatio ovat ajaneet norsut jonnekin kaupungin laitamille.

Hienoa silti olla taas täällä. Maassa vallitsee nyt suru aika,Kuninkaan kuoleman vuoksi ja kaikkialla on muistokirjoituksia ja  kuvia kuninkaasta,kukkineen sekä mustavalkoisine kankainen. Kansalaiset ovat pukeutuneet mustiin ja vaatekauppojen tarjonta on lähes kokonaan mustaa, vain hiven valkeaa. Myös lastenvaatteissa on sama trendi. Kuningas oli hyvin pidetty täällä.

Nähtävyydet  täällä Bankokissa on nähty, useiden käyntien aikana, mutta vielä löytyi yksi mielenkiintoinen kohde tänään. Se oli Mr. Kukrit's Heritage Home, lähellä Chong Nonsin asemaa. Alkuperäinen Tiikkitalo, pilvenpiirtäjien keskellä, omassa rauhassaan. Kurkits oli kirjailija, näyttelijä ja pääministerikin aikanaan, kuninkaan ystävä jne. Hän kuoli vuonna 1995.

Ruoka on edelleen hyvää ja kaikkea löytyy, olutta ja viiniäkin saa vaikka on suruaika.

Hierontojen hinnat ovat nousseet ja hinnastoa kannattaa katsoa tarkkaan tunnin Thai hieronta on n Tb 300-400, mutta osassa hinnastoja lukee, että tippi hierojalle on Tb100.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kohta 80 maata nähnyt 67 vuotias Mummo . Vielä on virtaa lähteä matkaan, kun joku uusi ja mielenkiintoinen kohde löytyy.
Papan kanssa on kuljettu vuodesta 1968, naimisissa vuodesta 1972, kolme tytärtä ja kaksi lastenlasta. Elämä on vienyt, välillä vuosiksi eri mantereille miehen työtehtävien vuoksi. Elämä maailmalla on ollut rikas, värikäs ja vaarallinenkin, mutta on myös antanut paljon.

Hae blogista