Koh Yao Noi sijaitsee 10 minuutin venematkan päässä Yao Yai saaresta. Menimme saarelle Apteekkiin, koska Yao Yailla ei sellaista ole. Saarella  on apteekin lisäksi, vaate-, ruoka- ja viinakauppakin, ne sijaitsevat kaikki nk. Pääkadulla. Hotelleja on ympäri saarta mutta ei slummiksi asti. Meno on rauhallista ja saarella on muutamia Joogakeskuksia, kalliokiipeilyssä, maastopyöräretkiä jne. Saarella voi vuokrata  polkupyöriä. Pieniä  ravintoloita on ympäri saarta ja hinnat olivat edulliset.

Saarilla enemmistö asukkaista on Muslimeja ja turistin on syytä muistaa peittävämpi pukeutuminen, muualla kuin rannalla. Sianlihaa ei juurikaan ole tarjolla, poikkeuksena,Pekoni aamiaisella.

Jos haluaa rauhallista ja leppoisaa lomailua, saaret sopivat siihen hyvin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kohta 80 maata nähnyt 67 vuotias Mummo . Vielä on virtaa lähteä matkaan, kun joku uusi ja mielenkiintoinen kohde löytyy.
Papan kanssa on kuljettu vuodesta 1968, naimisissa vuodesta 1972, kolme tytärtä ja kaksi lastenlasta. Elämä on vienyt, välillä vuosiksi eri mantereille miehen työtehtävien vuoksi. Elämä maailmalla on ollut rikas, värikäs ja vaarallinenkin, mutta on myös antanut paljon.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla