Muutama sana vielä ruokapaikoista. Hyvää ruokaa saa lähes kaikista ravintoloista, pikkupaikoistakin saarella. Me pidimme siitä, että lähes kaikissa paikoissa oli tosi siistiä, kangasliinat ja servietit ja kaunis huoliteltu kattaus. Sanur ja Candidasa, missä me lomailimme ruokailu oli edullista jopa yllättävän halpaa. Viinit maksoivat enemmin, mutta laseittain sai myös ostaa ja paikallinen olut oli hyvää ja halpaa. Yleisestiottaen ruoka ei meidän makuumme ollut kovin maustettua, mutta maukasta ja kauniisti aseteltua se oli lähes kaikkialla.

Ravintoloiden nimet olivat jossain mielessä yllätyksellisiä, sillä saarella oli monen musiikin vaikuttajan ja taiteilijan nimisiä ravintoloita kuten esim suosikkimme CandiDasassa Vincent / Vincent van Goghin mukaan. Ravintolassa oli patsaita maalarista sekä Vincentin taulujen öljyväri kopioita. Ravintolalla oli pöytiä myös puutarhassa tähtitaivaan alla, ruoka hyvää ja korttimaksukin onnistui. Vastapäätä Vincentiä oli tosi edullinen ja hyvä ravintola myös, alle € 10 sai 3 ruokalajin set  menun. Myös esim. Beatles Bar, Bob Marley nimiset olivat saarella. Ja mikä positiivisista yhtään vatsatautia emme saarella saaneet, vaikka söimme myös ns:ssa katukeittiöissä.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kohta 80 maata nähnyt 67 vuotias Mummo . Vielä on virtaa lähteä matkaan, kun joku uusi ja mielenkiintoinen kohde löytyy.
Papan kanssa on kuljettu vuodesta 1968, naimisissa vuodesta 1972, kolme tytärtä ja kaksi lastenlasta. Elämä on vienyt, välillä vuosiksi eri mantereille miehen työtehtävien vuoksi. Elämä maailmalla on ollut rikas, värikäs ja vaarallinenkin, mutta on myös antanut paljon.

Hae blogista