Seinäjoki-Areena kerää tangoväen upeisiin konsertteihin
Suomi on saanut uudet kuninkaalliset: Saana Sassali ja Jarno Kokko
Kannattajajoukot ovat vahvasti kisassa mukana ja tunnelmaa luomassa
1000 karavaanaria muodostavat tangovieraiden ydinjoukon
Toki tulla voi pienemmälläkin varustuksella
Paikallislehti Ilkka löytyy sympaattisesti aamulla tuulilasinpyyhkijän alta

Matkamme on edennyt ehdottomaan huippukohtaansa, Seinäjoen Tangomarkkinoille. Täällä viihdymmekin sitten monta päivää.

Sulaudumme osaksi 1000 matkailuauton ja asuntovaunun karavaanariyhdyskuntaa. Vaunujen ulkopuolelle on viritetty oleskelualueet, kukka-amppelit roikkuvat ja grillit tuoksuvat. Istumme alkuillasta konjakilla Kannuksesta viereiselle paikalle tulleiden Riitan ja Erkin kanssa. Iltaisin kun tassuttelen autolle, otan Sirun remmiin ja teen pienen kierroksen, he ja moni muu viipyvät vielä tanssimassa.

Suomi sai uudet tangokuninkaalliset. Pääsin seuraamaan molempien valintaa. Torstaina valittiin kuninkaaksi Jarno Kokko, lauantaina kuningattareksi Saana Sassali. Kilpailuissa molemmat ottivat valinnan omiin käsiinsä: Jarno ratkaisi pelin komealla tulkinnalla tangosta Maria ja Saana teki selvän eron kanssakilpailijaansa Tangomarkkinoiden tämän vuoden sävellys- ja sanoituskilpailun voittajatangolla Kel onni on. Ensimmäisessä yhteisesiintymisessä Tangokadulla Jarno Kokko kajautti "Nyt minä olen saanut uuden morsiamen"!

Tango on tuonut tullessaan Seinäjoelle paljon pariskuntia. Joka puolella tanssitaan. Minun tanssikenkäni jäävät käyttämättä. Osun Tanssitalolle yhtenä iltana juuri sopivasti naistenhaulle. Syöksyn lattialle  hakemaan ja tanssin kolme nopean kappaleen pätkää, yhteensä kuusi kappaletta. Sitten onkin lähdettävä suihkuun ja vääntämään mekko kuivaksi. Helle ja tanssikansa yhdessä ovat lämmittäneet salin.

Viimeisen illan päätteeksi hiivin Siru mukanani  Tanssitalon eteiskäytävälle kuuntelemaan vielä kerran uusien kuninkaallisten laulua. Tangon taika on niin vahva, että pyydän ohikulkevaa herrasmiestä pyörähtämään yhden kappaleen kanssani. Eihän Tangomarkkinoilta voi lähteä ilman että on tanssinut tangoa! Eihän! Pääsemme tunteikkaasti taivutellen kappaleen puoliväliin. Sitten Siru nostaa metelin, puolustaa yksinoikeuttaan ja alkaa haukkua! Tanssiparini häipyy yöhön. Meidät Sirun kanssa ohjataan ulos...

Saldo: 

Välittömiä menneiden vuosien kuninkaallisia juttelemassa faniensa kanssa: Joka puolella. 

Tulisia tangoja: ½

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Stylea on kymmenen vuotta sitten perustamani firman nimi. Yritys lojuu vieläkin pöytälaatikossa. Mutta ehkä nimi kuvaa myös aiheita, joista haluan kirjoittaa: Elämää tyylillä ja välillä vähän tyylistä horjuen. Elämänmakuisesti kuitenkin. Asioita ja aiheita, jotka liikuttavat minua ja joiden toivon koskettavan jollakin tavalla myös lukijoita. 

Hae blogista