Järjestelyä ja syyssiivousta

KonMari On nytt oppaanani, kun raivaan turhia tavaroita nurkista pois. Kävin erään kurssin ja sieltä sain tsemppiä jo aloittamaani järjestelyyn. Ongelma vain on ollut, etten raaskisi heittää mitään pois, jos vaikka joskus tarvitsee.Etenkin vaatteet ovat sellaisia. Olen kyllä aika paljon hissukseen raivannut, mutta KonMari antaa siihen lisää rohkeutta. Eläkkeellä ollessa luulin kerkiäväni vaikka mihin, mutta minäpä haalinkin kaikkia kivoja harrastuksia. Suosittelen kirjaa kaikille järjestystä kaipaaville. Hulluilla päivillä se myytiin hetkessä loppuun. Kirjastossa oli 50 ihmisen jonotuslista. Ostin kirjan Suomalaisesta kirjakaupasta, 14 €

Syksyn lehtiäkin on taas riittänyt haravoitavaksi. Ja taas sain rakot käsiini, vaikka yritin muuttaa tekniikkaa toisenlaiseksi. Uunissa kypsyi karjalanpaisti ja lanttulaatikko, haravoinnin jälkeen ne maistuivatkin oikein hyviltä.

Edesmennyt äitini sanoikin joskus vanhan viisauden "Hellät on työttömän kädet ja rupi laiskan per.....ä  ;)

Täälle viikolle jo luvattiinkin sitten lumisadetta ja kylmää itä-tuulta. Kotona on kiva olla kakluunin tulen äärellä ja kynttilän loisteessa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Aikuisen naisen elämää Hämeessä. Kaupunkilaistunut maalaistyttö. Muuttanut miehen kotikonnuille yli neljäkymmentä vuotta sitten. Vaimo, äiti, mummo.

Jo ansaitulla eläkkeellä. Pitkä työura takana. Asumme omakotitalossa kaksin mieheni kanssa kaupungissa "maalla". Olen luonteeltani positiivinen. Viihdyn seurassa, mutta myös oikein hyvin yksinkin.

Harrastuksiani ovat kirjoittaminen, koti, ulkoilu, leipominen, musiikki, teatteri, läheiset ihmiset ja ystävät.

Tykkään kaikesta kauniista, luonnosta, eläimistä, kauneudenhoidosta, koruista, parfyymeistä, vaatteista, sisustamisesta.

Kaikki nämä piristävät arkipäivää.

 

Olen aina ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja kokenut monia todistettavia asioita sen olemassaolosta. Nyt kun aikaa on enemmän,  olen käynyt erilaisia kursseja ja saanut vahvistusta ja ymmärrystä henkisille lahjoilleni. Olen hyvin "jalatmaassa" ihminen, joten kesti aikansa, ennekuin luotin ja ymmärsin taitoni. Samalla huomasin, miten paljon henkiasioitten ympärillä pyörii kaikenlaista huu-haata, usein ehkä rahankiilto silmissä. Minä olen käyttänyt lahjaani vain omassa arkipäivän elämässäni ja perheeni ja ystävieni kesken.

 

En harrasta matkailua erityisemmin, sillä rakastan kotimaatani. Täällä kaikki on todella hyvin.

Minulle riittää vuodessa muutama matka Viroon tai naapurimaahan Ruotsiin. Pariisiin ihastuin heti siellä käydessäni.

Vanhat kaupungit ja niiden historia ja rakennukset viehättävät minua.

Kanarianmatkat ovat tuttuja, sinne saattaisin vielä matkustaa, jos oikein kovasti aurinkoa alan ikävöidä. Esim.Thaimaa ei kiinnosta.

 

 

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla