Pääsiäinen on aina ollut minulle tärkeä ja mieleinen juhla. Olen syntynyt maaliskuun lopussa, joten aika usein syntymäpäivänikin ajoittuu pääsiäisen tiennoille.Talvi on jäämässä taakse ja aamuisin voi jo useinkin herätä auringonpaisteeseen. Viimeviikolla pesin kaikki kodin ikkunat ja tein kevätsiivouksen. Nurkat siivottiin perusteellisemmin talven tunkkaisuudesta. On ihanaa viettää pääsiäistä siistissä kodissa. Narsissit ja tulppaanit keväänväreissä piristävät sisustusta ja koti-terassia. Keltaiset ja vihreät koristeet, kynttilät ja servietit raikastavat kattauksia.

Perheessämme on traditioita jo lapsuudestamme, kuten monet ruoat ja tavat. Äiti kertoi meille, että aurinko tanssii pääsiäisaamuna. Sitä aina lapsena tarkkaan seurasimme. On myös tullut sitten uusia perinteitä lisää, kuten suklaamunat ja pääsiäispasha. Kokoonnumme tänäkin pääsiäisenä perheen kesken ja nautimme pääsiäisruokia ja vietämme kiiretöntä kevään juhlaa.

Hyvää Pääsiäistä ja kevään aloitusta.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Aikuisen naisen elämää Hämeessä. Kaupunkilaistunut maalaistyttö. Muuttanut miehen kotikonnuille yli neljäkymmentä vuotta sitten. Vaimo, äiti, mummo.

Jo ansaitulla eläkkeellä. Pitkä työura takana. Asumme omakotitalossa kaksin mieheni kanssa kaupungissa "maalla". Olen luonteeltani positiivinen. Viihdyn seurassa, mutta myös oikein hyvin yksinkin.

Harrastuksiani ovat kirjoittaminen, koti, ulkoilu, leipominen, musiikki, teatteri, läheiset ihmiset ja ystävät.

Tykkään kaikesta kauniista, luonnosta, eläimistä, kauneudenhoidosta, koruista, parfyymeistä, vaatteista, sisustamisesta.

Kaikki nämä piristävät arkipäivää.

 

Olen aina ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja kokenut monia todistettavia asioita sen olemassaolosta. Nyt kun aikaa on enemmän,  olen käynyt erilaisia kursseja ja saanut vahvistusta ja ymmärrystä henkisille lahjoilleni. Olen hyvin "jalatmaassa" ihminen, joten kesti aikansa, ennekuin luotin ja ymmärsin taitoni. Samalla huomasin, miten paljon henkiasioitten ympärillä pyörii kaikenlaista huu-haata, usein ehkä rahankiilto silmissä. Minä olen käyttänyt lahjaani vain omassa arkipäivän elämässäni ja perheeni ja ystävieni kesken.

 

En harrasta matkailua erityisemmin, sillä rakastan kotimaatani. Täällä kaikki on todella hyvin.

Minulle riittää vuodessa muutama matka Viroon tai naapurimaahan Ruotsiin. Pariisiin ihastuin heti siellä käydessäni.

Vanhat kaupungit ja niiden historia ja rakennukset viehättävät minua.

Kanarianmatkat ovat tuttuja, sinne saattaisin vielä matkustaa, jos oikein kovasti aurinkoa alan ikävöidä. Esim.Thaimaa ei kiinnosta.

 

 

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla