Tänään laiska kokkaaja

Tänään laskiainen valmiina kaupasta. Hernekeittoa tuunasin sipulilla ja savustetun kinkun paloilla. Ihan hyvältä maistui. En muuten tykkää valmisruoista ja niiden mauista. Joskus niitä kyllä ostan, jos laiskottaa tai on muuten kiire.

Liukasta laskiaista kaduilla ja teillä. Nyt on juuri sellainen sää, josta minä en pidä. Sataa vesiräntää ja tiet peililiukkaita. En valita tuulesta, auringosta, keväästä, talvesta, kesästä, mutta nyt en tykkää. Eipä tee mieli lähteä lenkille tai muutenkaan luistelemaan kaduille. Vain välttämättömät menot on hoidettava. Eilen lähdin "kävelylle" Ideaparkkiin. Kiertelin muutaman tunnin ja totesin, että siellä on kamalan kuuma talvivaatteet päällä, hiki valui otsalla. Eli takki pois tai kesävaatteilla ostoksille talvellakin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Aikuisen naisen elämää Hämeessä. Kaupunkilaistunut maalaistyttö. Muuttanut miehen kotikonnuille yli neljäkymmentä vuotta sitten. Vaimo, äiti, mummo.

Jo ansaitulla eläkkeellä. Pitkä työura takana. Asumme omakotitalossa kaksin mieheni kanssa kaupungissa "maalla". Olen luonteeltani positiivinen. Viihdyn seurassa, mutta myös oikein hyvin yksinkin.

Harrastuksiani ovat kirjoittaminen, koti, ulkoilu, leipominen, musiikki, teatteri, läheiset ihmiset ja ystävät.

Tykkään kaikesta kauniista, luonnosta, eläimistä, kauneudenhoidosta, koruista, parfyymeistä, vaatteista, sisustamisesta.

Kaikki nämä piristävät arkipäivää.

 

Olen aina ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja kokenut monia todistettavia asioita sen olemassaolosta. Nyt kun aikaa on enemmän,  olen käynyt erilaisia kursseja ja saanut vahvistusta ja ymmärrystä henkisille lahjoilleni. Olen hyvin "jalatmaassa" ihminen, joten kesti aikansa, ennekuin luotin ja ymmärsin taitoni. Samalla huomasin, miten paljon henkiasioitten ympärillä pyörii kaikenlaista huu-haata, usein ehkä rahankiilto silmissä. Minä olen käyttänyt lahjaani vain omassa arkipäivän elämässäni ja perheeni ja ystävieni kesken.

 

En harrasta matkailua erityisemmin, sillä rakastan kotimaatani. Täällä kaikki on todella hyvin.

Minulle riittää vuodessa muutama matka Viroon tai naapurimaahan Ruotsiin. Pariisiin ihastuin heti siellä käydessäni.

Vanhat kaupungit ja niiden historia ja rakennukset viehättävät minua.

Kanarianmatkat ovat tuttuja, sinne saattaisin vielä matkustaa, jos oikein kovasti aurinkoa alan ikävöidä. Esim.Thaimaa ei kiinnosta.

 

 

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla