Eilen tein kierroksen kaupungin alennusmyynneissä. En kuitenkaan tehnyt mitään löytöjä, eikä mukaan tarttunut mitään sen kummempaa. Mutta... löysin ihanan uuden tuoksun Hermes 24 Faubours Stockkalta, Hermes on tullut Tampereellekin.Tuoksu on erilainen, erottuva, kukkainen. Vielä en ostanut, sain vain tuoksunäytteen, jota olen tänään kotona haistellut. Tykkään <3.

Huomenna hammaslääkäriin, isompi remontti tiedossa. Hammaslääkärintuolia olen koko ikäni kuluttanut. Muuta lääkäriä en sitten olekaan enemmin tarvinnut. No, aurallinen migreeni on kuulunut elämääni 12 vuotiaasta asti, mutta onneksi suht helposti hoidettava versio. Nuorena oli täsmälääke, nykyisin harvoin enää vaivaa ja tavallinen särkylääke auttaa. Eikä muita lääkityksiä vaativia sairauksia ole vieläkään.

Kommentit (0)

Seuraa 

Aikuisen naisen elämää Hämeessä. Kaupunkilaistunut maalaistyttö. Muuttanut miehen kotikonnuille yli neljäkymmentä vuotta sitten. Vaimo, äiti, mummo.

Jo ansaitulla eläkkeellä. Pitkä työura takana. Asumme omakotitalossa kaksin mieheni kanssa kaupungissa "maalla". Olen luonteeltani positiivinen. Viihdyn seurassa, mutta myös oikein hyvin yksinkin.

Harrastuksiani ovat kirjoittaminen, koti, ulkoilu, leipominen, musiikki, teatteri, läheiset ihmiset ja ystävät.

Tykkään kaikesta kauniista, luonnosta, eläimistä, kauneudenhoidosta, koruista, parfyymeistä, vaatteista, sisustamisesta.

Kaikki nämä piristävät arkipäivää.

 

Olen aina ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja kokenut monia todistettavia asioita sen olemassaolosta. Nyt kun aikaa on enemmän,  olen käynyt erilaisia kursseja ja saanut vahvistusta ja ymmärrystä henkisille lahjoilleni. Olen hyvin "jalatmaassa" ihminen, joten kesti aikansa, ennekuin luotin ja ymmärsin taitoni. Samalla huomasin, miten paljon henkiasioitten ympärillä pyörii kaikenlaista huu-haata, usein ehkä rahankiilto silmissä. Minä olen käyttänyt lahjaani vain omassa arkipäivän elämässäni ja perheeni ja ystävieni kesken.

 

En harrasta matkailua erityisemmin, sillä rakastan kotimaatani. Täällä kaikki on todella hyvin.

Minulle riittää vuodessa muutama matka Viroon tai naapurimaahan Ruotsiin. Pariisiin ihastuin heti siellä käydessäni.

Vanhat kaupungit ja niiden historia ja rakennukset viehättävät minua.

Kanarianmatkat ovat tuttuja, sinne saattaisin vielä matkustaa, jos oikein kovasti aurinkoa alan ikävöidä. Esim.Thaimaa ei kiinnosta.