Tänään tein taas vaihteeksi aamiaiseksi smoothieta. On vaihtelua puurolle.

Siihen laitan  5-10 dl mantelimaitoa, "kouralliset" mansikkaa ja toinen mustikkaa, 10 kuorittua mantelia, 1 banaani makeudeksi, purkki maitorahkaa, 2-3 rkl kauralesettä tai pellavarouhetta  ja kaikki vaan sekaisin sauvasekoittamella. Määrästä riittää lasillinen kahdelle pariksi-, kolmeksi päiväksi.

Myös luomukaurapuuroa syömme aamiaisella.

Nyt olen löytänyt myös ihanan Alku aamupuuro aineksen. Valmistuu nopeasti mikrossa ja on tosi hyvää. Juuri tämä runsaasti siemeniä sisältävä. Näitäkin on monta vaihtoehtoa.

Joskus jos päivän ruokailu on jäänyt kiireiden ja menojen vuoksi kovin myöhään illalla, aamulla minulle riittää vain ruisvoileipä juustolla ja tomaatilla ja mukillinen kahvia. Kahvia on aina aamuisin saatava !

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Aikuisen naisen elämää Hämeessä. Kaupunkilaistunut maalaistyttö. Muuttanut miehen kotikonnuille yli neljäkymmentä vuotta sitten. Vaimo, äiti, mummo.

Jo ansaitulla eläkkeellä. Pitkä työura takana. Asumme omakotitalossa kaksin mieheni kanssa kaupungissa "maalla". Olen luonteeltani positiivinen. Viihdyn seurassa, mutta myös oikein hyvin yksinkin.

Harrastuksiani ovat kirjoittaminen, koti, ulkoilu, leipominen, musiikki, teatteri, läheiset ihmiset ja ystävät.

Tykkään kaikesta kauniista, luonnosta, eläimistä, kauneudenhoidosta, koruista, parfyymeistä, vaatteista, sisustamisesta.

Kaikki nämä piristävät arkipäivää.

 

Olen aina ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja kokenut monia todistettavia asioita sen olemassaolosta. Nyt kun aikaa on enemmän,  olen käynyt erilaisia kursseja ja saanut vahvistusta ja ymmärrystä henkisille lahjoilleni. Olen hyvin "jalatmaassa" ihminen, joten kesti aikansa, ennekuin luotin ja ymmärsin taitoni. Samalla huomasin, miten paljon henkiasioitten ympärillä pyörii kaikenlaista huu-haata, usein ehkä rahankiilto silmissä. Minä olen käyttänyt lahjaani vain omassa arkipäivän elämässäni ja perheeni ja ystävieni kesken.

 

En harrasta matkailua erityisemmin, sillä rakastan kotimaatani. Täällä kaikki on todella hyvin.

Minulle riittää vuodessa muutama matka Viroon tai naapurimaahan Ruotsiin. Pariisiin ihastuin heti siellä käydessäni.

Vanhat kaupungit ja niiden historia ja rakennukset viehättävät minua.

Kanarianmatkat ovat tuttuja, sinne saattaisin vielä matkustaa, jos oikein kovasti aurinkoa alan ikävöidä. Esim.Thaimaa ei kiinnosta.

 

 

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla