Hullut päivät olivat taas Stockkalla. Kierros siellä kuuluu asiaan. Turhaa krääsää olen oppinut jo välttämään haalimasta sieltä, mutta löysin mieleiset aterimet.Villeroy & Bochin Mademoiselle aterimet 68-osaa. Olivat niin kauniit, että yön yli nukuttuani edelleen olin sitä mieltä,että ne on saatava.Vertailin hintoja netissä ja oli tosi edullinen tämä Hullu-hinta. Odotan innolla pakettia saapuvaksi.

No, ostin sieltä myös pellavahuivin, valkoisen pontson, hiustenpesu,- hoitoaineita ja lakkoja. Myös ruokaosastolta edullisia tarjouksia. Oli kiva taas kuunnella ostosten lomassa torvisoittokunnan musiikkia.

Kevät on jo kivasti edennyt, sitkeä talviflunssa enää muisto vain. Pitkät kävelylenkit ja aurinko piristävät ja antaa voimia. Vappukin lähestyy. Olen kutsunut ystäviämme meille. Tapana on vuorotella, kenen luona tapaamme Vappuna. Nyt tarvisin vinkkejä kivaan vapputarjoiluun. Suolaista ja makeaa. Olen erittäin huono keksimään kivoja suolaisia tarjottavia :( Makeita herkkuja hallitsen paremmin. Siispä olisin kovin kiitollinen kaikista vinkeistä ja ohjeista !

 

Kommentit (1)

Akki12
2/1 | 

Hi everyone if you are develop our mind skills and incress the skills to play the games . if you are play this games online methode you get the one chance http://ginrummy.me to earn the stars. this is the most amazing games for the lover of the video games.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Aikuisen naisen elämää Hämeessä. Kaupunkilaistunut maalaistyttö. Muuttanut miehen kotikonnuille yli neljäkymmentä vuotta sitten. Vaimo, äiti, mummo.

Jo ansaitulla eläkkeellä. Pitkä työura takana. Asumme omakotitalossa kaksin mieheni kanssa kaupungissa "maalla". Olen luonteeltani positiivinen. Viihdyn seurassa, mutta myös oikein hyvin yksinkin.

Harrastuksiani ovat kirjoittaminen, koti, ulkoilu, leipominen, musiikki, teatteri, läheiset ihmiset ja ystävät.

Tykkään kaikesta kauniista, luonnosta, eläimistä, kauneudenhoidosta, koruista, parfyymeistä, vaatteista, sisustamisesta.

Kaikki nämä piristävät arkipäivää.

 

Olen aina ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja kokenut monia todistettavia asioita sen olemassaolosta. Nyt kun aikaa on enemmän,  olen käynyt erilaisia kursseja ja saanut vahvistusta ja ymmärrystä henkisille lahjoilleni. Olen hyvin "jalatmaassa" ihminen, joten kesti aikansa, ennekuin luotin ja ymmärsin taitoni. Samalla huomasin, miten paljon henkiasioitten ympärillä pyörii kaikenlaista huu-haata, usein ehkä rahankiilto silmissä. Minä olen käyttänyt lahjaani vain omassa arkipäivän elämässäni ja perheeni ja ystävieni kesken.

 

En harrasta matkailua erityisemmin, sillä rakastan kotimaatani. Täällä kaikki on todella hyvin.

Minulle riittää vuodessa muutama matka Viroon tai naapurimaahan Ruotsiin. Pariisiin ihastuin heti siellä käydessäni.

Vanhat kaupungit ja niiden historia ja rakennukset viehättävät minua.

Kanarianmatkat ovat tuttuja, sinne saattaisin vielä matkustaa, jos oikein kovasti aurinkoa alan ikävöidä. Esim.Thaimaa ei kiinnosta.

 

 

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla