Se iski sittenkin kovempaa kuin miltä ensin näytti

2 viikkoa sitten vierähti flunssa-räkä-aivastelu-taudissa. Kiusallinen tauti veti lopuksi sänkyyn muutamaksi päiväksi ja vedon pois vielä pidempään. Kaikkinensa kesti kaksi viikkoa ja vieläkin hengitystiet puhdistavat itseään silloin tällöin yskimällä ja niistämällä. Yöt sai nukuttua vain kipulääkkeen avulla, muuten tuntui kuin henki menisi. Inkivääri ja munkkitipat helpottivat päivisin. Enpä ole moneen vuoteen mitään kulkutautia sairastanutkaan.

Nyt sitten vitamiinitehokuuri sisäisesti ja ulkoisesti

Kuvassa aamuvitamiini-cocktailini. Tykkään vain pureskeltavista tai nestemäisistä tuotteista. Tablettien nieleskely vaan on niin inhottavan vaikeaa, jää kielelle pyörimään. Ehkä se on taitolaji? Myös Gefilus mehuja ja keittoja nautin ja olen jo flunssan aikana lisännyt käyttöä. Vatsastahan terveys ja vastustuskyky lähtee.

Ostin edullisen Ziaja ihonhoitosarjan tuotteita. Sarjaa myy ainakin Sokos. Puhdistusaine, kasvojen kuorinta-aine, naamio ja päivä-, yövoiteet. Yhteishinta näille vain 20 €. Nyt kokeilen miltä tuntuvat, Saanen ihoon virkistystä flunssan jälkeen? Ulkonakin näyttää aurinko paistavan, raitis ilma tekee hyvää, pitkän sisälläolon jälkeen. Nyt pitää vain toivoa, ettei uusia viruksia enää iske, niitähän on kovasti liikkeellä, vaarallisiakin. Flunssarokotetta en ole koskaan ottanut, olen ennakkoluuloinen niiden suhteen.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Aikuisen naisen elämää Hämeessä. Kaupunkilaistunut maalaistyttö. Muuttanut miehen kotikonnuille yli neljäkymmentä vuotta sitten. Vaimo, äiti, mummo.

Jo ansaitulla eläkkeellä. Pitkä työura takana. Asumme omakotitalossa kaksin mieheni kanssa kaupungissa "maalla". Olen luonteeltani positiivinen. Viihdyn seurassa, mutta myös oikein hyvin yksinkin.

Harrastuksiani ovat kirjoittaminen, koti, ulkoilu, leipominen, musiikki, teatteri, läheiset ihmiset ja ystävät.

Tykkään kaikesta kauniista, luonnosta, eläimistä, kauneudenhoidosta, koruista, parfyymeistä, vaatteista, sisustamisesta.

Kaikki nämä piristävät arkipäivää.

 

Olen aina ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja kokenut monia todistettavia asioita sen olemassaolosta. Nyt kun aikaa on enemmän,  olen käynyt erilaisia kursseja ja saanut vahvistusta ja ymmärrystä henkisille lahjoilleni. Olen hyvin "jalatmaassa" ihminen, joten kesti aikansa, ennekuin luotin ja ymmärsin taitoni. Samalla huomasin, miten paljon henkiasioitten ympärillä pyörii kaikenlaista huu-haata, usein ehkä rahankiilto silmissä. Minä olen käyttänyt lahjaani vain omassa arkipäivän elämässäni ja perheeni ja ystävieni kesken.

 

En harrasta matkailua erityisemmin, sillä rakastan kotimaatani. Täällä kaikki on todella hyvin.

Minulle riittää vuodessa muutama matka Viroon tai naapurimaahan Ruotsiin. Pariisiin ihastuin heti siellä käydessäni.

Vanhat kaupungit ja niiden historia ja rakennukset viehättävät minua.

Kanarianmatkat ovat tuttuja, sinne saattaisin vielä matkustaa, jos oikein kovasti aurinkoa alan ikävöidä. Esim.Thaimaa ei kiinnosta.

 

 

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla