Jos olet taas panikoinut joulun takia, niin seuraavana jouluna ei tarvitse sitä tehdä. Laita joulu pakettiin. Varaa joululaatikkoon (useampikin laatikko käy) joulukoristeet, osoitteet joulukortteihin, joulukortit, jouluvalot, ruokareseptit, hautakynttilät, tonttulakit, joulupukin varusteet, kynttilät alusineen ja lahjapaperit. Lisää mukaan muistilista! Siinä muistutus kinkkumittarin etsimisestä, pattereiden ostosta ja jouluvalojen tarkistuksesta (osta varalamppuja), osta postimerkkejä, tilaa kinkku ja muista ostaa sinappi!

Kaikkia jouluruokia ei tarvitse tehdä itse. Eli tilaa ajoissa laatikot, kalat ja salaatit. Voit myös sujauttaa joululaatikkoosi pitkin vuotta lappusia, joissa olet ideoinut sopivia lahjoja sukulaisillesi tai tuttavillesi.

Parhaat lahjat ovat aineettomia, eli lahjakortteja tai syötäviä lahjoja. Avaa laatikko joulukuun alussa ihan rauhallisin mielin ja toimi ohjeiden mukaan. P.S. Joulusiivous on pelkkä imurointi sekä keittiön ja vessan putsaus. Hyvää ja rauhallista joulua!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Tuula Lahtinen, syntyperäinen Tampereen likka ja täällä kotikonnuilla olen koko elämäni viihtynyt. Kun minä tulin maailmaan, niin Kekkonen täytti 60-vuotta. Olen toiminut ammattijärjestäjänä ja yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Annan vinkkejä kuinka tavarakaaos saadaan kuriin kotikonstein. Tervetuloa!

Hae blogista

Kategoriat