Naisilla on melkein aina käsilaukku matkassa. Eihän sitä ilman voi lähteä mihinkään? Painava laukku aiheuttaa pää- ja hartiakipuja. Reppu olisi parempi, mutta ei niin tyylikäs.

Tein yllätystarkastuksen omalle käsilaukulleni ja tarkistin sisällön. Painoa laukulla oli 3,4 kiloa, vaikka se ei ollut edes täynnä. Laukusta löytyi tietysti vesipullo, lompakko, kolikkopussi, kamera, bussikortti, kalenteri, avaimet, silmälasit ja kyniä. Melkein näilläkin pärjäisi. Mutta lisäksi laukussa oli sakset, pussinsulkijoita, puolikas suklaalevy, karkkia, peili, hakaneuloja, lusikka, aseöljyä (on parempaa kuin lukkosula), lisää kyniä, sytkä, hammastikkuja, taskulamppu, mandariineja, huulirasva, teippiä, hammastikkuja, käsirasva ja nenäliinoja. Myös ruttaantuneita kuitteja löytyi.

No, lompakossa oli kuitteja lisää. Onneksi olen yrittäjä ja saan kuukausittain perata lompakostani kuitit ja parkkilaput pois kirjanpitäjälleni. Lompakossa on ajokortti, kaksi pankkikorttia, viisi kanta-asiakaskorttia, bonuskortit, Kela-kortti (myös se EU), kirjastokortti, omat käyntikortit ja lasteni valokuvat. Käteistä rahaa on todella harvoin lompakossa. Ja jos sitä on, niin vain muutama kymppi.

Suosittelen säännöllistä ”katsastusta” sekä käsilaukulle että lompakolle. Mitenkä miehet pärjäävät pelkällä takataskussa olevalla rahapussilla? Ovat kyllä mestareita!

Kommentit (3)

Maija
Liittynyt15.10.2015
4/3 | 

Eivät ne pärjääkään. Heillä on vaatteissaan suuri määrä taskuja: pikkutakin sisäpuolella rintatasku molemmin puolin sekä lipputasku, ulkopuolella kaksi ulkotaskua. Housuissa on lisäksi kaksi etu- ja kaksi takataskua sekä usein kolikkotasku. Näin talvella on lisäksi päällystakki, jossa on 4-5 taskua. Kyllä niissä omaisuus järjestyksessä pysyy.

He myös oikeasti käyttävät taskujaan. Mies yritti kerran tyhjentää taskunsa käsilaukkuuni. Ei onnistunut, tavaraa oli liian paljon.

Käsveska järjesty
6/3 | 

Juu, ei reppua aikuiselle naiselle, muuta kuin eräretkellä!  Mutta pitkähihnainen käsilaukku olan/rinnan yli, kädet jää vapaaksi ja muutenkin turvallinen ihmisvilinässä, kun laukku on edessä vatsan päällä. Ja laukun siivous-, puhdistus turhista tavaroista silloin tällöin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Tuula Lahtinen, syntyperäinen Tampereen likka ja täällä kotikonnuilla olen koko elämäni viihtynyt. Kun minä tulin maailmaan, niin Kekkonen täytti 60-vuotta. Olen toiminut ammattijärjestäjänä ja yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Annan vinkkejä kuinka tavarakaaos saadaan kuriin kotikonstein. Tervetuloa!

Hae blogista

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla