Huomasin vasta tänään, että olen kulkenut uuden talvitakkini kanssa hintalapun kera. Melkein kolme päivää! Ei ole kyllä kukaan huomautellut. Takki tuli tarpeeseen, koska vanhasta takista oli vetoketju rikki. Nepparit kyllä vielä toimivat. Kovalla pakkasella on kyllä tärkeää että saa vetoketjunkin kiinni.


Alennusmyynneistä saa nyt tuotteita jopa 70 prosentin alennuksella. Mutta kannattaa ostaa vain tarpeeseen. Ja laittaa samanlainen jo kotona oleva tuote pois uuden tilalta. Näin ei keräänny turhia tavaroita.
Viime vuonna kaksi suurinta ostostani olivat pesukone ja hella. Molemmat olivat pakkohankintoja, koska edelliset menivät rikki. Nyt ei ole tarvetta uusille tuotteille. Mutta kun ruokatarvikkeet ovat alessa, niin kyllä ne kelpaavat.

Kommentit (3)

Tuulikki
4/3 | 

Eläkeläisenä minulla on tavaraa ja vanhoja vaatteita yllin kyllin. En osta enää mitään paitsi tarpeeseen jos esim. jääkaappi menee rikki vanhuuttaan. Silloin menen kauppaan on sitten ale tai ei. Nuorena, työikäisenä tuli ostettua kaikenlaista aleista, tarpeetontakin. Nyt sitten yrittää päästä kaikesta turhasta roinasta eroon. Punaisilla lapuilla merkittyjä alennushintaisia ruokatuotteita ostan kyllä silloin tällöin jos sattuu löytymään mieluinen. Kiitos sinulle Tuula mielenkiintoisista kirjoituksista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Tuula Lahtinen, syntyperäinen Tampereen likka ja täällä kotikonnuilla olen koko elämäni viihtynyt. Kun minä tulin maailmaan, niin Kekkonen täytti 60-vuotta. Olen toiminut ammattijärjestäjänä ja yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Annan vinkkejä kuinka tavarakaaos saadaan kuriin kotikonstein. Tervetuloa!

Hae blogista

Kategoriat