Kipot ja kapot

Kuinka monta kahviastiastoa pitää omistaa? Aika harvoin niitä tulee katettua pöytään, kun enimmäkseen kahvi juodaan mukeista. Minulla on kolme kahviastiastoa. Yksi on ihan käyttämätön ja saatu perintönä. Kaksi muuta on käytössä synttäreillä tai muissa juhlissa. Ainakin sen yhden voisin pakata pahvilaatikkoon ja viedä varastoon. Älkää muuten varastoiko posliiniastioita kylmässä ja kosteassa paikassa. Suuret lämpötilanvaihtelut ovat haitallisia, tällöin esimerkiksi fajanssiesineen lasite alkaa nopeasti krakeloitua.  

Onneksi en ole hurahtanut Muumimukeihin. Tytär kyllä on. Taitaa olla enempi nuoremman polven keräilykohde nämä Muumit. Itse joskus ostan vanhaa Arabiaa ihan tunnesyistä. Nyt on hedelmäkulhona sienitetty Edvin Lindqvistin suunnittelema vuoka. Samanlaisessa oli tarjolla porkkanalaatikkoa Jämsän mummolassa aikoinaan.

Jos olet käynyt Tupperware esittelyissä, niin varmasti omistat useamman tuotteen. Ihan hyviä ne ovatkin. Mutta jotkut tuli ostettua ihan kohteliaisuudesta illan emäntää ja esittelijää kohtaan. Osa on käytössä ja osan olen jo periyttänyt tyttärelleni. Muutama on myös myyty pois.

Kannattaa aina välillä tarkistaa pakastusrasia- ja muu muovikippoarsenaali. Kannettomat ja rikkinäiset pois, koska ne jäävät käyttämättömiksi. Pakastepussit ovat oiva vaihtoehto, jos säilytystilaa on vähän. Sopivat sekä jääkaappi- että pakastinsäilytykseen.

Löytyykö perheestäsi joku joka ei löydä täysinäisestä jääkaapista ruokaa? Selkeä info auttaa. Tämä toimii! Toinen kikka on sellaiselle, jolla lapset tai puoliso syö pakastimesta heti herkut pois. Laita herkkurasian päälle teksti "jauhemaksaa", "munuaispiirakka" tai "kinkunrasvaa". Eiköhän ne herkut jää koskemattomiksi

Seuraavaksi järjestellään käsilaukut ja lompakot ;-)

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Tuula Lahtinen, syntyperäinen Tampereen likka ja täällä kotikonnuilla olen koko elämäni viihtynyt. Kun minä tulin maailmaan, niin Kekkonen täytti 60-vuotta. Olen toiminut ammattijärjestäjänä ja yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Annan vinkkejä kuinka tavarakaaos saadaan kuriin kotikonstein. Tervetuloa!

Hae blogista

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla